Να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟικοί του πληρώματος Τρούμαν που τρομοκράτησαν 14χρονο κορίτσι (ΦΩΤΟ)

4 Αμερικανοί εισέβαλλαν παραβιάζοντας την πόρτα του δωματίου όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή μόνη της η μαθήτρια. Οι ΝΑΤΟϊκοί, είχαν το θράσος να ξαπλώσουν στο δωμάτιο, τρομοκρατώντας την Χανιώτισσα μαθήτρια που τους φώναζε να απομακρυνθούν!

Παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια των Χανίων απαιτώντας να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟικοί που εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τρομοκράτησαν ένα 14χρονο κορίτσι, πραγματοποίησαν η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, μαζί με εργατικά σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους της πόλης.

«Έξω οι ΝΑΤΟικοι φονιάδες από τα Χανιά» και «να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας» βροντοφώναξαν οι συγκεντρωμένοι.

Μετά την συγκέντρωση στα Δικαστήρια, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα όπως : «Θέλουμε την Σούδα λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών» .Όπως σημειώνουν σε σχετικές ανακοινώσεις: «Έχουν ευθύνη τόσο αυτοί , όσο και οι προηγούμενοι του ΣΥΡΙΖΑ που με τον στρατηγικό διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ, την ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για τις Βάσεις μετατρέπουν την χώρα σε τσιφλίκι του 6ου στόλου».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή το βράδυ ΑμερικανοΝΑΤΟικοί, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά, όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της.

Η αποτρόπαια πραξη έγινε σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη των Χανίων. Οι ΝΑΤΟικοί, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο αρχικά, και μετέπειτα στο δωμάτιο, που ήταν εκείνη την ώρα μόνο του το μικρό κορίτσι, το οποίο, όπως είναι φυσικό, φοβήθηκε και κλειδώθηκε στο μπάνιο τους φώναζε να απομακρυνθούν. Οι ΝΑΤΟικοί ισχυρίζονταν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και … μπέρδεψαν τα δωμάτια και το ξενοδοχείο.

Προκαλεί πολλά ερωτηματικά ότι οι ΝΑΤΟϊκοί δεν παραπέμφθηκαν σε δίκη παρότι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου και κρατήθηκαν όλη την νύχτα. Αντίθετα αφέθηκαν ελεύθεροι, για να θαφτεί το περιστατικό. Το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώνει την προστασία που παρέχει η κυβέρνηση στους ΝΑΤΟϊκούς φονιάδες.

Η Επιτροπή Ειρήνης, εργατικά σωματεία των, φοιτητικοί σύλλογοι των Χανίων καταγγέλλουν την κυβέρνηση που στοχεύει στην αποσιώπηση τέτοιων περιστατικών ως μη γενόμενα! Καλούν να αναλογιστεί ο ίδιος ο Χανιώτικος λαός, οι εργαζόμενοι και νεολαία:

  1. Πόσο τυχαίο είναι ένα γεγονός όταν κάποιοι μπαίνουν σε ένα ξενοδοχείο που ούτε διαμένουν, σπάνε την εξώθυρα του ξενοδοχείου, και στην συνέχεια σπάνε την πόρτα του δωματίου.
  2. Την ίδια στιγμή ενώ η 14χρονη ωρυόταν να φύγουν από το δωμάτιο, αυτοί με περίσσιο θράσος ξάπλωσαν στο κρεβάτι ανενόχλητοι έχοντας πλήρως συνείδηση εκείνη την στιγμή. Άρα μόνο για τυχαίο γεγονός δεν πρόκειται όλο το περιστατικό, προστίθεται σε δεκάδες περιστατικά που έχουν ζήσει τα Χανιά με ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων.

902.gr

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων:

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταγγέλει την εισβολή και την επίθεση σε 14χρονο κορίτσι από τους αμερικανοΝΑΤΟΙκούς του πληρώματος Τρούμαν. Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ, σε ξενοδοχείο της πόλης μας, όπου διέμενε η οικογένεια του κοριτσιού. 4 Αμερικανοί εισέβαλλαν παραβιάζοντας την πόρτα του δωματίου όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή μόνη της η μαθήτρια. Οι ΝΑΤΟϊκοί, είχαν το θράσος να ξαπλώσουν στο δωμάτιο, τρομοκρατώντας την Χανιώτισσα μαθήτρια που τους φώναζε να απομακρυνθούν! 

Το παραπάνω είναι ένα ακόμα περιστατικό που προστίθεται στα δεκάδες περιστατικά που έχουν ζήσει τα Χανιά με ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων. Αυτή είναι η «προστασία» που οι ΝΑΤΟϊκοί φονιάδες εξασφαλίζουν στον τόπο μας. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της Ν.Δ που μαζί με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει την Πόλη μας τόσο σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών, όσο και σε μαγνήτη κινδύνων. Αυτή είναι η «αναβάθμιση» του στρατιωτικού τουρισμού, που θέλουν για τα Χανιά!

Καλούμε το χανιώτικο λαό, τους εργαζόμενους, τη νεολαία σε ξεσηκωμό! Δεν θα ανεχτούμε  να βλέπουμε τον τόπο μας να μετατρέπεται σε ορμητήριο των φονιάδων των Λαών.  Έξω οι ΝΑΤΟϊκοί Φονιάδες των ΛΑΩΝ από τα Χανιά!  Τα Χανιά δεν είναι , ούτε θα γίνουν τσιφλίκι του 6ου στόλου των ΗΠΑ!

ΟΛΟΙ 12:30 μ.μ στα Δικαστήρια Χανίων!

Απαιτούμε:

  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.

  • Να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟϊκοί που ευθύνονται για την εισβολή και την τρομοκράτηση της 14χρονης μαθήτριας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: