Με μια μεγάλη εκδήλωση ξεκίνησε η προεκλογική μάχη της ΛΑ.ΣΥ Περιστερίου – Οι 50 πρώτοι υποψήφιοι (ΦΩΤΟ)

Μαζικότατη η πρώτη εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη 2023 – Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 50 υποψήφιοι – Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Σιδέρης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου

Μαζικότατη η πρώτη εκδήλωση για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη 2023- Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 50 υποψήφιοι

Την σύσκεψη άνοιξε ο Στέλιος Μπούσουλας δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. 

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Σιδέρης μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, όπου ανέφερε τα εξής: 

“Στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, έχουμε τη δυνατότητα να εκφραστεί πιο δυναμικά το Περιστέρι και οι ανάγκες των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων. Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης. Απέναντι στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό, που καλλιεργούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, να συναντηθούμε στον δρόμο της σύγκρουσης με την πολιτική του συστήματος.

Η προγραμματική σύγκλιση που υπάρχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, στο Περιστέρι γίνεται ταύτιση. Μετά την τρικομματική σύμπλευση (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) στην Καισαριανή και την Πάτρα η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιοποιήσει τη στήριξη του υποψηφίου της ΝΔ, Ανδ. Παχατουρίδη, στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο της Αττικής, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Αυτή η σύμπλευση είχε φανεί όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν τον προυπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα που πρότεινε η διοίκηση Παχατουρίδη, όταν υιοθετουσαν κοινά ψηφίσματα για το Ουκρανικό, όταν ψήφιζε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Παχατουρίδη για πρόεδρο του ΑΣΔΑ.

Αυτή η τάση συνδυάζεται με τις διεργασίες που θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί και στο Περιστέρι να δούμε σχήματα υποτίθεται αυτοδιοικητικά, ή άλλες επιλογές σκοπιμότητας, όπως: «Να εκλέξουμε έστω έναν δημοτικό σύμβουλο ώστε να συμμετέχουμε στη νομή της δημοτικής εξουσίας». Γιατί είναι πολλές οι αρμοδιότητες, πολυπλόκαμες οι δομές, μεγάλες οι δυνατότητες για εξαρτήσεις, για χειραγωγήσεις, μέσα από τη διοίκηση των δήμων.

Αυτά άλλωστε στο Περιστέρι τα έχουμε δει: για παράδειγμα υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ τώρα είναι αντιδήμαρχος της διοίκησης Παχατουρίδη, παλιός αντιδήμαρχος της διοίκησης Παχατουρίδη ήταν τώρα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, διάφοροι ανεξάρτητοι τώρα είναι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι της διοίκησης Παχατουρίδη. Όλοι αυτοί είχαν και ευφάνταστα ονόματα αλλά δεν είχαν καθόλου νέα πολιτική, ήταν κοινή με την προηγούμενη και στην πεπατημένη της διαχείρισης της μιζέριας.

Αντιλαϊκή σύγκλιση σε «στέρεο» έδαφος. Το παράδειγμα του Περιστερίου

Η κοινή πολιτική στην οποία ταυτίζονται  δημιουργήθηκε από συνεχόμενες θεσμικές μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα τον Καποδίστρια, τον Κλεισθένη και τον Καλλικράτη. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις έχουν τα εξής βασικά αποτελέσματα:

  • Η χρηματοδότηση των δήμων θα γίνεται με ίδια έσοδα, δηλαδή με επιπλέον φορολεηλασία του δημότη. Η κρατική χρηματοδότηση συνεχώς μειώνεται – συρρικνώνεται και τα κενά καλύπτονται από την ένταση των ιδίων εσόδων, των ιδίων πόρων, δηλαδή τη βαριά φορολόγηση των δημοτών. Για παράδειγμα τα ίδια έσοδα του Δήμου Περιστερίου ανέρχονται στο ποσό των 20 εκατομμυρίων (19.953.000 €) και πάνω από το 57% των τακτικών εσόδων του αφορά νόμιμο “άρπαγμα” από τους δημότες με τέλη, φόρους, παράβολα, πρόστιμα και άλλα χαράτσια. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι και η κρατική συμμετοχή προέρχεται πάλι από την υπερφορολόγηση του λαού με φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, ειδικούς φόρους κατανάλωσης άρα στην ουσία ο λαός ξαναπληρώνει μέσω του δήμου για υπηρεσίες που έχει ήδη πληρώσει στο κράτος (τέλη, τροφεία, κολυμβητήριο, σχολεία και άλλα πολλά)
  • Η στήριξη των επιχειρηματικών σχεδίων όπως αυτά διαμορφώνονται σε κάθε περιοχή μέσα από τα διάφορα προγράμματα, και συνδυάζεται με τους στόχους και τις επιχειρηματικές επιδιώξεις σε κάθε Περιφέρεια και δήμο.  Στο Περιστέρι οι βασικοί τομείς όπου κατευθύνονται τα χρήματα είναι σε συνεχείς αναπλάσεις (με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων κυρίως στο χώρο της διασκέδασης), στους εργολάβους, στην εμπορευματοποίηση της δημόσιας γης και στις ιδιωτικοποιήσεις. 
  • Η ιδιωτικοποίηση λειτουργιών, υπηρεσιών, τομέων που είναι στην ευθύνη των δήμων, μέσα από τη συρρίκνωση του προσωπικού, μέσα από την άλωση των εργασιακών σχέσεων, μέσα από στρατιές εργαζομένων ορισμένου χρόνου, των συμβασιούχων, οι οποίοι ουσιαστικά εναλλάσσονται κατά διαστήματα, καλύπτοντας προσωρινά ανάγκες και αφήνοντας ουσιαστικά πεδίο επιχειρηματικής δράσης σε ιδιωτικές εταιρείες.

«Το Περιστέρι αλλάζει. Αλλά ποιοι ωφελούνται;»

Την ίδια ώρα η Διοίκηση Παχατουρίδη δεν ακουμπάει τους λιγοστούς μεγάλους επιχειρηματίες και καπιταλιστές της πόλης. Τα έσοδα παρελθόντων οικονομικών ετών (ΠΟΕ) ανέρχονται στα 21,8 εκατομμύρια ευρώ. Τα 20,7 εκατομμύρια ευρώ θεωρούνται μη εισπράξιμα από τη Διοίκηση του δήμου. Είναι γνωστό ότι οι διάφοροι εισπρακτικοί μηχανισμοί απαιτούν με κάθε μέσο (εκβιασμούς, κατασχέσεις κλπ) και την τελευταία δεκάρα που οφείλουν (λόγω αδυναμίας) τα λαϊκά νοικοκυριά. Υπάρχουν μεγαλοοφειλέτες που οφείλουν αυτό το ποσό και μένουν στο απυρόβλητο. Συνεχίζουν να τρίβουν τα χέρια τους οι καναλάρχες, ιδιοκτήτες σούπερ-μάρκετ, μεγάλων εμπορικών κέντρων, νυχτερινών κέντρων, ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα όπου ο Δήμος Περιστερίου με απόφαση της διοίκησης Παχατουρίδη, προχώρησε στη διαγραφή χρέους 15.000 ευρώ της εταιρίας «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» από το σύνολο των 46.000 ευρώ. Αφού ο επιχειρηματικός κολοσσός έμεινε ανενόχλητος επι 14 χρόνια να φεσώνει το Δήμο ξαφνικά «ανακαλύφθηκε» λάθος στους υπολογισμούς. 

Aν θέλουμε να συμπυκνώσουμε την πολιτική της Διοίκησης Παχατουρίδη τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μία διοίκηση που: 

  • χειροκροτεί και υλοποιεί κατά γράμμα τις αντιδραστικές αλλαγές που επιβάλλουν απόλυτη μείωση της χρηματοδότησης των δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό, ανταποδοτικότητα παντού,  σύμπραξη με ιδιώτες και ΣΔΙΤ, πάρτυ από ΜΚΟ. Όλα αυτά για να περισσεύει ζεστό χρήμα για τους επιχειρηματίες, τις τράπεζες, το χρέος. 
  • Συνεχίζει τη μετατροπή κάθε ελεύθερου χώρου σε πηγή κερδοφορίας για τα επιχειρηματικά συμφέροντα και σε επέκταση της ανταποδοτικότητας για κάθε είδους ανάγκη των κατοίκων (π.χ 1η Παιδική Χαρά)
  • Έχει αυταρχική στάση απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου  και εντατικοποίηση. Στηρίζει την καταστολή της κυβέρνησης ενάντια στους αγώνες του λαού. 
  • Αρνείται να ζητήσει από την κυβέρνηση μόνιμο προσωπικό. Συστηματικά αποψιλώνει οργανικές θέσεις και στηρίζει την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων (με τα 5μηνα και τα 8μηνα να είναι καθεστώς).
  • Έχει περάσει υπηρεσίες (π.χ καθαριότητα στο κτίριο του νομικού προσώπου,  φροντίδα πρασίνου στους προαύλιους χώρους των παιδικών σταθμών σε ιδιώτες
  • Έχει εξαγγείλει νέα δάνεια για αγορές οικοπέδων, από αμφισβητούμενους ιδιοκτήτες,  ενώ ήδη το ύψος των δανείων φτάνει στα 35 εκ. Τα τελευταία χρόνια δήλωναν ότι τα δάνεια έχουν σχεδόν εξοφληθεί και χρειάστηκαν επίμονες παρεμβάσεις μας για να αναγνωρίσουν  το πραγματικό ύψος του δανεισμού. 

 

«Το Περιστέρι αλλάζει; Ναι, αλλά ποιοι ωφελούνται;», «Ανάπτυξη υπάρχει; Ναι, αλλά για ποιον»; Ανάπτυξη με βάση τις λαϊκές ανάγκες και τις δυνατότητες του τόπου και της εποχής μας; Ή με βάση την κερδοφορία κάποιων λίγων;

Στο Περιστέρι, το ερώτημα είναι το ίδιο όπως και σε όλη την Ελλάδα: Θα συνεχίσει ο ίδιος δρόμος, του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά; Ή αν θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;

 Μόνο η Λαική Συσπείρωση απέναντι στην αντιλαϊκή διοίκηση Παχατουρίδη

Στο 4 χρονο που έχει περάσει, έχουν γίνει συνολικά 403 παρεμβάσεις με ανακοινώσεις, ερωτήσεις, άρθρα, δηλώσεις, καταγγελίες προς τη Διοίκηση για θέματα της υγείας, των σχολείων-σχολικής στέγης, των εργαζόμενων στο Δήμο, την προσχολική αγωγή, την προστασία των ΑμεΑ, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, τα αντιπλημμυρικά-αντισεισμικά- αντιπυρικά έργα, την προστασία του περιβάλλοντος, τους ελεύθερους χώρους, το πράσινο, τα απορρίματα, την απομάκρυνση μολυσματικών εστιών όπως ο ΣΜΑ, τα δημοτικά τέλη, τα έργα οδοποιίας και τις κεντρικές αρτηρίες, για ό,τι προβληματίζει του Περιστεριώτες.

Η ιστορική διαμόρφωση της πόλης του Περιστερίου που από παραγκούπολη έγινε κατοικήσιμος αστικός ιστός με τους αγώνες των κατοίκων και της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ με επικεφαλής το Δημήτρη Φωλόπουλο αποδεικνύει το εξής: Ο σχεδιασμός προς όφελος του λαού, απαιτεί ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης. Απαιτείται ένα άλλο ολοκληρωμένο σχέδιο που είναι στον αντίποδα αυτού που ζούμε σήμερα. Μόνο ο αγώνας του λαού μας μέσα από τους οργανωμένους φορείς μπορεί να απαιτήσει και να πετύχει λύσεις που θα καλυτερεύουν τη ζωή του. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μας με τη σημερινή διοίκηση. Ότι τα μεγάλα ποσοστά εμείς θα τα καταθέσουμε στον αγώνα, στην κινητοποίηση του λαού και όχι για να βουλώσουμε στόματα Εμείς σε αυτό τον αγώνα είμαστε ταγμένοι και θέλουμε να διεκδικήσουμε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά σε αυτές τις εκλογές που έρχονται. Την καθεμία ψήφο θα την καταθέσουμε στον αγώνα για μία πραγματικά 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση. Για να εκφραστεί δυναμικά και στις εκλογές το Περιστέρι του καθημερινού μόχθου, των εργατικών αγώνων, των λαϊκών δικαιωμάτων, της νεολαίας, της ιστορικής μνήμης”.

Στη συνέχεια έκαναν σύντομη παρέμβαση ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Περιστερίου Ζούτσος Νικόλαος, η γιατρός Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα, η νεότερη υποψήφια μαθήτρια Κατσιάρη Κωνσταντίνα, ο εργαζόμενος του Δήμου Υφαντής Κώστας και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτρoπής Μαργανέλης Χρήστος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Λαίκή Συσπείρωση, ο Στέφανος Λουκάς μέλος της ΚΕ, ο Νίκος Λάππας μέλος της ΚΕΟΕ και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκ νέου υποψήφιοι Γρηγόρης Τιμπλαλέξης και Χρονοπούλου Νίκη.

Τέλος παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Οι πρώτοι 50 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου για τις δημοτικές εκλογές 2023

 

  1. Αναγνώστου Πάρης: Οικοδόμος. Είναι πρόεδρος του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου.
  2. Ανδρέου Γιάννης: Εργάζεται στον ΟΤΕ. Είναι μέλος του ΔΣ Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΠ) ΟΤΕ και αναπληρωτής γραμματέας του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ). 
  3. Ανδρίτσου – Παπακίτσιου Βιβή: Άνεργη βρεφονηπιοκόμος,γραμματέας στο σύλλογο γονέων του 14ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.
  4. Αργυρόπουλος Βασίλης: Εργαζόμενος στον ΕΦΚΑ στην διεύθυνση συντάξεων.
  5. Βασιλείου Βασίλης: Είναι εργαζόμενος νοσηλευτής στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μέλος του σωματείου εργαζόμενων στο Θριάσειο Νοσοκομείο.
  6. Βελονάκη Πένυ: Εργαζόμενη στις ταχυμεταφορές, Μέλος του κλαδικού σωματείου ΣΕΤΤΑ.Αντιπρόεδρος του 39ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου.Ασχολείται με την φωτογραφία και τα εικαστικά.
  7. Γιαπιτζέλης Χριστόφορος: Είναι ελεύθερος επαγγελματίας (υδραυλικός). Είναι μέλος του Σωματείου υδραυλικών Αττικής. Είναι αντιπροσωπος στην ΟΒΙΕ και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων 30ου Δημοτικού Περιστερίου. 
  8. Γιατζόγλου Αργύρης: Εργάζεται ως γραφίστας. Είναι μέλος της Επιτροπής κατοίκων για την υπεράσπιση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως.
  9. Γρηγορίου Ελένη: Συνταξιούχος ΟΑΕΕ.Μέλος του σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. 
  10. Δούλη Φωτεινή: Είναι πρόεδρος του Συλλόδου Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής (ΣΥΣΔΙΕΚ) και  σπουδάστρια του τμήματος “Προπονιτικής κλασσικού αθλητισμού”. Εργάζεται στον κλάδο του Επισιτισμού. Είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Αττικής. 
  11. Ζαρταμόπουλος Σωτήρης: Μέλος του ΔΣ συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ατρομήτου και Αγίου Ιεροθέου.
  12. Ζορμπά Ειρήνη-Ιριδα: Είναι δασκάλα μουσικής-μουσικός,τραγουδίστρια.
  13. Ζούτσος Νικόλαος: Εργάζεται ως φιλόλογος στο 1ο ΓΕΛ Περιστερίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. 
  14. Θεοδωρίδης Κυριάκος: Ιδιωτικός υπάλληλος απο το 2014 στο χώρο της εστίασης (Εναλλακτικός Καφενές “Φαμελιά”)
  15. Ιωαννίδης Ανέστης: Εργάζεται στον ΟΤΕ. Είναι μέλος του ΣΕΤΗΠ. 
  16. Καλαβρέζου Κατερίνα: Εργάζεται ως εμπορουπάλληλος στο Riverwest. Είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Εμπορουπαλλήλων Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγία Βαρβαρα και Χαϊδάρι και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εμπορουπαλλήλων Αθήνας.
  17. Καραβασίλης Βασίλης: Είναι εργαζόμενος στον κλάδο του ιματισμού-δέρματος
  18. Κατσιάρη Κωνσταντίνα:  Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας  και πρόεδρος του 15ους του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και Λυκείου Περιστερίου.
  19. Κίτσου Κάκια: Εργάζεται ως λογίστρια σε τεχνική Εταιρία (ΕΝΕΓ ΑΕ). Είναι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Λογιστών και Ελεγκτών και Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Λογιστών και Ελεγκτών των Δυτικών Συνοικιών.
  20. Κοντοπούλου Ανθή: Είναι εργαζόμενη στον επισιτισμό (MIKEL). Είναι εκλεγμένη στο ΔΣ του Παραρτήματος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Δυτικών Συνοικιών. 
  21. Κουμπή Σοφία: Εργάζεται ως δασκάλα αγγλικών ΠΕ στο 4ο Δημοτικό Περιστερίου. Είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Εκαπιδευτικών ΠΕ Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” . 
  22. Κρανάς Αθανάσιος: Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου. Είναι γραμματέας της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΟΛΜΕ. 
  23. Κυπραίος Δημήτρης:  Είναι συνταξιούχος. Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου. 
  24. Λεμπέση Χρύσα: Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ. Πρόεδρος του ΦΣ Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ). Είναι αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ. 
  25. Λουκίσσας Δημήτρης: Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι αντιπρόεδρος στην Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου. 
  26. Λούπος Γιάννης: Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον κατασκευαστικό τομέα. Είναι πρώην πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ανθούπολης. 
  27. Μαργανέλης Χρήστος: Είναι συνταξιούχος.Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. 
  28. Μητσάκη Χαϊδω: Εργάζεται ως δασκάλα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Έλλη Αλεξίου. 
  29. Μόσχος Βασίλης:  Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (τουριστικό γραφείο). Είναι μέλος της ΟΒΣΑ. Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παραρτήματος ΕΣΥΝ Περιστερίου. 
  30. Μπεκιάρης Δημήτρης:Συνταξιούχος εργοδηγός τοπογράφος.
  31. Μπούσουλας Στέλιος: Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι δημοτικος σύμβουλος. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 13ου Δημ σχολείου Περιστερίου.Αντιπρόεδρος της Ένωσης γονέων Περιστερίου και μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας γονέων Ελλάδας.
  32. Οσπιτσης Χριστόφορος: Εργάζεται σε μεταφορική εταιρία. Είναι μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου. 
  33. Πεφάνη Ευαγγελία:  Είναι άνεργη. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Περιστερίου, μέλος της ΟΓΕ.  Είναι μέλος του ΣΕΑΑΝ.
  34. Σαμαράς Γιώργος: Εργάζεται ως φύλακας  ασφαλείας. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 29ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου. Είναι εύφορος ακαδημιών ΑΕΚ Περιστερίου.
  35. Σαμοίλη Νεφέλη-Μαρία :Φιλόλογος: εργαζόμενη στον επισιτισμό (Εναλλακτικό καφέ “Ανεμολόγιο”)
  36. Σιδέρη Φλώρα: Εκπαιδευτικός 45ο Δημοτικό σχολείο, Οργανωτική Γραμματέας Συλλόγου Εκαπιδευτικών ΠΕ Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” . 
  37. Σκαπέτη Ιωάννα: Πρόεδρος του παραρτήματος Δυτικής Αθήνας του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και νήσων
  38. Σερεμέτη Αριστέα: Εργάζεται ως χειρούργος οδοντίατρος. Συγγραφέας.
  39. Στρατινάκης Γιώργος: Είναι συνταξιούχος. Εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου. 
  40. Τεμπονέρας Τάσος: Εργάζεται ως τεχνικός ΟΣΥ. Μέλος του Σωματείου Τεχνικών ΟΣΥ. 
  41. Τσαλίδης Σάββας:  Είναι βιοτέχνης. Μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου. 
  42. Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα: Είναι ιατρός βιοπαθολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ,Δ/ντρια Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη στο τμήμα Ανοσολογίας και ιστοσυμβατότητας του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Πρώην πρόεδρος της Ελληνικης Εταιρίας Ανοσολογίας-Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Βιοπαθολογιας -Μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Μέλος ΔΣ Ενωση Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών-Μέλος Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ανοσογενητικής-Μέλος της Ευραπαικής Πρωτοβουλίας Αυτοανοσίας.
  43. Υφαντής Κώστας: Εργάζεται ως οδηγός στο Δήμο Περιστερίου. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. 
  44. Φανός Αλέξανδρος: Πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής του ΑΤΕΙ Λαμίας μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας,ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη του Περιστερίου στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας απο το 2010, μέλος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Φυσικοθεραπευτών απο το 2011,μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 20ου 
  45. Φλουσκούνης Φίλιππος: Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Περιστερίου. Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίο, μέλος του ΔΣ του 11ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου. Είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής. Είναι δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. 
  46. Φράγκος Αποστόλης: Εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”. 
  47. Χαϊντούτης Ηλίας: Πρόεδρος του παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΠΕΑΕΑ) Περιστερίου.
  48. Χατζηγεωργίου Λεωνίδας: Είναι συνταξιούχος. Είναι πρώην αντιπρόεδρος του συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς. 
  49. Χουλιάρας Βασίλης:Πρωην αυτοκινητιστής.Μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
  50. Ψαράς Δημήτρης: Επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης (Εστιατόρια “Ο Θωμάς”). Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: