Μας ψεκάζουν… – Ιερείς πάνω σε αγροτικό ραντίζουν τους δρόμους του Αιγίου με αγιασμό, για να το σώσουν από τον κορονοϊο!

Αφού ο Αμβρόσιος ανακάλυψε το “φάρμακο κατά του κορονοϊού” στον αγιασμό, που ξορκίζει το κακό με ένα ράντισμα, περάσαμε στο επόμενο στάδιο, με ακόμα πιο δραστικά “μέτρα προστασίας”.

Αφού ο Αμβρόσιος ανακάλυψε το “φάρμακο κατά του κορονοϊού” στον αγιασμό, που ξορκίζει το κακό με ένα ράντισμα και ξαναγεμίζει με νερό από τη βρύση, περάσαμε στο επόμενο στάδιο, με ακόμα πιο δραστικά “μέτρα προστασίας”.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Tempo, στο Αίγιο της Αχαΐας, ιερείς ανέβηκαν σε αγροτικό αυτοκίνητο, σχημάτισαν ένα μικρό κομβόι και διέσχισαν τους δρόμους της πόλης, για να την ραντίσουν και να την προστατεύσουν από το κακό που την βρήκε.

Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα σώσει τους πιστούς του Αιγίου από τους τσαρλατάνους και εμάς από αυτό το κράτος που διασπείρει την απελπισία με την τραγική αδιαφορία του για την υγεία, την παιδεία και τα δημόσια αγαθά που δικαιούται να απολαμβάνει ο… “κυρίαρχος λαός”.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, όμως, όπως λένε τα συνθήματα στα πανό αλληλεγγύης στους υγειονομικούς, έξω από μια σειρά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει άνωθεν σωτηρία από τον κορονοϊό, τον σκοταδισμό και τις δεισιδαιμονίες, αν δεν παλέψει ο ίδιος για αυτό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: