Μας ψεκάζουν αγιασμό – “Σπρέι” αγιασμού προτείνει στους πιστούς ενάντια στον κορονοϊό ο Αμβρόσιος (VIDEO)

Ενώ η Ιερά Σύνοδος διασπείρει κι επίσημα επικίνδυνες αντιεπιστημονικές θεωρίες περί Θείας Κοινωνίας, ο Αμβρόσιος δίνει θεόπνευστα γιατροσόφια στους πιστούς του, κάνοντας και ζωντανή επίδειξη στον εαυτό του.

Ποιος να το περίμενε ότι ο αρχιερέας που εναγκαλιζόταν με τη Χρυσή Αυγή πριν λίγα χρόνια, που έχει απασχολήσει ακόμα και τα δικαστήρια με τις ομοφοβικές δηλώσεις του, εξαναγκαζόμενος πέρσι το καλοκαίρι να παραιτηθεί από το αξίωμα του μητροπολίτη, θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του σκοταδισμού σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό;

Την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα που συνδέονται με εκδρομές στους Άγιους Τόπους, την ώρα που επιστήμονες αντί να τιμούν τον όρκο τους και να ενημερώνουν το κοινό, υιοθετούν ή ανέχονται τη διασπορά αντιεπιστημονικών δοξασιών σχετικά με την αντισηπτική δύναμη της Θείας Κοινωνίας, τις οποίες επισήμως πλέον υιοθετεί η Ιερά Σύνοδος, ο Αμβρόσιος, που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, εφευρίσκει “πατέντες” τις οποίες διαφημίζει στους πιστούς του.

Στη λειτουργία της Κυριακής, ο Αμβρόσιος εμφανίστηκε με ένα μπουκαλάκι στο κήρυγμα, δίνοντας οδηγίες χρήσης και κάνοντας κανονική επίδειξη στο ποίμνιο του για το “αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο”, που δεν είναι άλλο από τον αγιασμό, συνοδευόμενο από “ξόρκια” προς τον Ιησού Χριστού. Μάλιστα, ο ίδιος προτρέπει τους πιστούς του να μην ανησυχούν αν αρχίσει να τους τελειώνει ο αγιασμός, αλλά και λίγο να έχει μείνει, να βάλουν νεράκι στη βρύση, αφού τα θεϊκά μόρια προφανώς διαχέονται και κάνουν θαυματουργό και το συνηθισμένο νεράκι.

Δε θα εντυπωσιαστούμε αν δούμε τον ΕΟΔΥ να υιοθετεί το “σπρέι αγιασμού” και στις επίσημες οδηγίες που δίνει στο κοινό, ενώ μια καλή ιδέα για μαζική κάλυψη των πιστών, είναι να τοποθετηθούν έξω από τις εκκλησίες τρακτέρ που θα ψεκάζουν με αγιασμό τους πιστούς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί σε άλλες χώρες, καθολικές, ορθόδοξες και μουσουλμανικές, λαμβάνονται σειρά μέτρων για την ανακοπή της εξάπλωσης του ιού σε θρησκευτικές συναθροίσεις και λατρευτικές πρακτικές, η απάντηση είναι η αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του ελληνορθόδου DNA που νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: