Μα φασίστας να μισεί φασίστα; – Σε διαφορετικές φυλακές τα στελέχη της ΧΑ, λόγω και του μεταξύ τος εμφυλίου…

Τα ποντίκια εγκατέλειψαν το καράβι που άρχισε να βουλιάζει, αλλά τώρα τους περιμένουν της φυλακής τα σίδερα και οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η Χρυσή Αυγή είχε προλάβει να γίνει χίλια κομμάτια ήδη στην προοπτική της διαφαινόμενης καταδίκης της συμμορίας, οπότε τα ποντίκια άρχισαν να εγκαταλείπουν το καράβι που βούλιαζε, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα το ήθος και τα αγνά ιδανικά της ένταξής τους.

Ο Κασιδιάρης έφτιαξε το κόμμα “Έλληνες ΓΤΠ”, ο Λαγός την “Ενική Λαϊκή Συνείδηση”, ο Ηλιόπουλος έφυγε και οι υπόλοιποι που έμειναν δεν έχουν ακριβώς τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Έχουν όμως κοινή μοίρα, πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αφού κρίθηκαν ένοχοι για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Και αυτό προβληματίζει έντονα τους υπεύθυνους που σκέφτονται να καταρτίσουν ειδικό σχέδιο για τους νέους κρατούμενους-εγκληματίες και να τους τοποθετήσουν σε διαφορετικά σωφρονιστικά ιδρύματα, καθώς φοβούνται όχι (μόνο) την υποδοχή που θα τύχουν από άλλους κρατούμενους, αλλά και το εκρηκτικό φορτίο στις μεταξύ τους σχέσεις.

Έτσι λοιπόν, το αρχικό σχέδιο είναι να μοιραστούν στις φυλακές του Κορυδαλλού και του Δομοκού αλλά δεν αποκλείεται να οριστεί και τρίτο κατάστημα που θα τους φιλοξενήσει, ενώ αναμένεται να προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους κρατούμενους για να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Είναι αυτονόητο, αλλά δεν είναι περιττό να σημειωθεί. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά του δικού μας κόσμου, από τον δικό τους -για όσους ανόητους επιμένουν στη θεωρία των δύο άκρων. Και ο κατήφορος των ναζιστών που έγιναν αρνάκια και κλαίγονται για ελαφρυντικά, το αποδεικνύει με το παραπάνω.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: