Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας: Σχετικά με την έκδοση ψηφίσματος, για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά την διαχείριση του νερού

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που μεταξύ άλλων αφορά και την διαχείριση του νερού, δημοσιεύθηκε στις 22/3/2023 .
Άραγε σε ποιον απευθύνεται αφού από 21/3/2023 έχει εγκριθεί με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ το επίμαχο νομοσχέδιο;

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που μεταξύ άλλων αφορά και την διαχείριση του νερού, δημοσιεύθηκε στις 22/3/2023 .
Άραγε σε ποιον απευθύνεται αφού από  21/3/2023  έχει εγκριθεί με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ το επίμαχο νομοσχέδιο.
Η διοίκηση του δήμου με την πρόταση του κύριου Δήμαρχου, με ένα μαγικό τρόπο κατορθώνει να μην αναφερθεί ούτε μια φορά η λέξη…. κυβέρνηση, λες και ο επίμαχος σχεδιασμός έφτασε στην βουλή από μόνος του. ταυτόχρονα δεν καταγγέλλει την πολιτική που διαμόρφωσε τις συνθήκες εκπόνησης αυτού του νομοσχεδίου, και δεν ζητεί καν την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Άποψη μας είναι πως οι αντιρρήσεις που δεν βάζουν στο στόχαστρο την πολιτική που διαμορφώνει τις συνθήκες για σχεδιασμούς όπως αυτούς που συζητάμε, αποτελούν σε τελική ανάλυση «άσφαιρα πυρά», κρίνοντας ότι είναι αν μη τι άλλο παράδοξο να διαφωνείς με τα αποτελέσματα των πολιτικών σου επιλογών (π.χ διατάξεις του νομοσχεδίου), αλλά να αποδέχεσθε την κεντρική πολιτική που καθορίζει τους σχεδιασμούς αυτούς.
Κατόπιν αυτών καλέσαμε το Δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει την πρόταση της ΛΑΣ. Ενημερώνουμε πως την πρόταση της ΛΑΣ. Πρόταση που αναδεικνύει τα αίτια του προβλήματος και υπερασπίζεται το νερό ως κοινωνικό αγαθό και όχι ως εμπόρευμα, την στήριξαν μόνο οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Δυστυχώς όλοι οι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ συντάχθηκαν με την πρόταση του κ. Δήμαρχου,συντάχθηκαν με την θέση πλυντήριο των κυβερνητικών σχεδιασμών !!!!!!!
Ας βγάλει ο κάθε ένας τα συμπεράσματα του.
 
Η τοποθετηση της ΛΑΣ εδώ :
Η απόφαση του 3ου Δ.Σ εδώ :

Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: