Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: Επιμένει στον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας η κυβέρνηση

Στην ίδια ρότα του εγκλωβισμού των προσφυγικών ροών στα νησιά μας κινείται και ο νέος υπουργός μετανάστευσης κ. Καιρίδης, πιστός στο δόγμα κυβέρνησης και ΕΕ…

Στην ίδια ρότα του εγκλωβισμού των προσφυγικών ροών στα νησιά μας κινείται και ο νέος υπουργός μετανάστευσης κ. Καιρίδης, πιστός στο δόγμα κυβέρνησης και ΕΕ, να αποτελέσουμε τις αποθήκες ψυχών των ιμπεριαλιστικών πολέμων και συγκρούσεων, στις οποίες αναφανδόν μετέχουν μέχρι τα μπούνια και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Μόνο που ο συγκεκριμένος υπουργός έδωσε διαφημιστικό και επικοινωνιακό βάρος στα “τριάντα αργύρια” που δίνει η κυβέρνηση μέσω της ΕΕ , ως αντιστάθμισμα στις τοπικές κοινωνίες για να χτιστούν οι υπερδομές φυλακές.

Ευήκοα φυσικά σε κάτι τέτοια τα αυτιά της δημοτικής αρχής,   που σφύζει από σοβαρότητα και δε βγάζει άναρθρες κραυγές, γι αυτό και ψάχνει εναγωνίως νέα θέση για το στρατόπεδο συγκέντρωσης, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου που δεν αναφέρονται πουθενά  σε καμιά μορφής υπερδομής ή Hot spot.

Την ώρα λοιπόν που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, που το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ συζητούν για βάσεις στα νησιά μας και η τουρκική κυβέρνηση εμμένει στην συνεκμετάλλευση και αποστρατικοποίηση των νησιών μας και της Χίου μας, η κυβέρνηση αγκαζέ και πάλι με τη δημοτική αρχή ψάχνουν να βρουν πώς θα περάσει η πολιτική του εγκλωβισμού των προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου ξεκαθαρίζουμε ότι και πάλι θα μας βρουν μπροστά τους και πάλι θα βρουν μπροστά τους τη συντριπτική πλειοψηφία του Χιώτικου λαού, όσο και αν επαναπαύονται στις δάφνες του εκλογικού αποτελέσματος.

Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: