Η οικογένεια του σκοταδισμού…

«Η προστασία του αγέννητου παιδιού συνιστά κορυφαίο ζήτημα ηθικής και αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. Διότι “το αγέννητο παιδί είναι άνθρωπος, εικόνα Θεού, εξ άκρας συλλήψεως”»…

Πλήθος αντιδράσεων προκαλεί ακόμα μία από τις γνωστές εμετικές αναρτήσεις του φασιστοειδούς Τζήμερου, ο οποίος επικαλέστηκε την ιδιότητα της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σ. Ζαχαράκη, ως «άγαμης και άτεκνης», για να υποστηρίξει ότι είναι λανθασμένη η τοποθέτησή της στον συγκεκριμένο υπουργικό θώκο, λες και το περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής κρίνεται απ’ την οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε υπουργού. Το γνωστό φασιστοειδές έγραψε πως «ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε», προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Την ίδια ώρα, την ίδια δυσωδία αποπνέουν οι απόψεις και της νέας υφυπουργού Υποδομών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, η οποία το 2019 είχε αναρτήσει δημοσίευμα του εκκλησιαστικού site romfea.gr, το οποίο αναφερόταν στη σκοταδιστική θεωρία της τάχα «προστασίας του αγέννητου παιδιού», παίρνοντας θέση κατά των αμβλώσεων. Έγραψε συγκεκριμένα: «Η προστασία του αγέννητου παιδιού συνιστά κορυφαίο ζήτημα ηθικής και αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. Διότι “το αγέννητο παιδί είναι άνθρωπος, εικόνα Θεού, εξ άκρας συλλήψεως”», άποψη βαθιά αντιδραστική, που βάλλει ευθέως το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της.

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: