Η δύναμη της αγάπης… – 81χρονος έξω από το παράθυρο νοσοκομείου παίζει ακορντεόν για τη σύντροφό του που νοσηλεύεται με κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω της μουσικής στέλνει τη ζεστασιά και την αγάπη του στη γυναίκα με την οποία πορεύονται από κοινού στη ζωή επί σχεδόν μισό αιώνα…   

Οι ασθενείς με κορονοϊό εκτός από τα συμπτώματα της νόσου υποφέρουν από μοναξιά. Αποκομμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δεν μπορούν να δουν πίσω από τις μάσκες ούτε τα πρόσωπα των γιατρών και των νοσηλευτών, για να πάρουν δύναμη από ένα χαμόγελο. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι βιώνουν ακόμα πιο βαριά την απομόνωση, καθώς συνήθως δεν έχουν πρόσβαση σε κινητό και στο διαδίκτυο.

Στην Ιταλία 81χρονος άντρας καθισμένος σ’ ένα σκαμνί παίζει ακορντεόν έξω από τα παράθυρα ενός νοσοκομείου. Με αυτόν το τρόπο επικοινωνεί με τη σύζυγό του, που πίσω από ένα ανοιχτό παράθυρο δίνει τη δική της μοναχική μάχη με τον κορονοϊό. Μέσω της μουσικής στέλνει τη ζεστασιά και την αγάπη του στη γυναίκα με την οποία πορεύονται από κοινού στη ζωή επί σχεδόν μισό αιώνα.

Η μουσική γεμίζει με ζεστασιά τις καρδιές και «γεμίζει» τα μάτια όσων παρακολουθούν τη συγκινητική σκηνή. Η δύναμη της αγάπης υπερνικά όλα τα εμπόδια…

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: