Φοιτητικές Εκλογές στις 10 Μάη: Πρώτη δύναμη ξανά η Πανσπουδαστική ΚΣ!

Την Τετάρτη 10 Μάη θα πραγματοποιηθούν οι φετινές φοιτητικές εκλογές. Οι φοιτητές μπορούν να τις κάνουν δική τους υπόθεση, με τη μαζική τους συμμετοχή! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το σύνθημα της Πανσπουδαστικής: «Μόνοι τους και όλοι μας. Η οργή να γίνει ανατροπή! 1η δύναμη ξανά η Πανσπουδαστική ΚΣ!»

Την Τετάρτη 10 Μάη θα πραγματοποιηθούν οι φετινές φοιτητικές εκλογές. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, μαζί με χιλιάδες αγωνιστές φοιτητές και φοιτήτριες σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας, καλούν σε μαζική στήριξη των ψηφοδελτίων της «Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας».

Στις 10 Μάη, στην πρώτη κάλπη που θα στηθεί λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, την πρώτη μεγάλη «δημοσκόπηση» της νεολαίας, μπορεί να εκφραστεί η μαζική καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, της επικίνδυνης, αντιλαϊκής πολιτικής, που συνθλίβει τις σπουδές, τη ζωή και τα όνειρα της νέας γενιάς και έχουν εφαρμόσει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Να δυναμώσει η αγωνιστική δράση και διεκδίκηση για τα δικαιώματα των φοιτητών στις σπουδές και τη ζωή, για όσα έχουν ανάγκη! Να ισχυροποιηθούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα, που αποδείχθηκε ότι αποτελούν τη δύναμη των φοιτητών και φοιτητριών.

Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής ΚΣ», το 2022, με το γκρέμισμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έδωσε νέα πνοή στο φοιτητικό κίνημα, αποτυπώθηκε σε σημαντικές κατακτήσεις και επιτυχίες για τους φοιτητές και τις ανάγκες τους, σε αναζωογόνηση της συλλογικής λειτουργίας πολλών Φοιτητικών Συλλόγων.

Οι ελπιδοφόρες, μεγαλειώδεις διαδηλώσεις των φοιτητών το προηγούμενο διάστημα στέλνουν ηχηρό μήνυμα ότι οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δική τους υπόθεση τις φοιτητικές εκλογές, με τη μαζική τους συμμετοχή! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το σύνθημα της Πανσπουδαστικής: «Μόνοι τους και όλοι μας. Η οργή να γίνει ανατροπή! 1η δύναμη ξανά η Πανσπουδαστική ΚΣ!»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: