Επιστολή στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Χίου και του Μάρκου Σκούφαλου από κατοίκους του νησιού

“Για όλους αυτούς τους λόγους στον Δήμο Χίου υποστηρίζουμε και θα ψηφίσουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και τον Μάρκο Σκούφαλο.”

Τη στήριξή τους στη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Χίου εκφράζουν με επιστολή τους κάτοικοι του νησιού.

Η επιστολή στήριξης έχει ως εξής:

«Στον δήμο μας η κατάσταση που διαμορφώθηκε τα τελευταία 4 χρόνια μας υποχρεώνει να πάρουμε θέση: Απέναντι στο καθεστώς αντιδημοκρατικών πρακτικών και αυθαιρεσίας, εξυπηρέτησης της άγριας κυβερνητικής πολιτικής και των τοπικών αντίστοιχων κοινωνικών συμφερόντων. Σε απόσταση από όλους τους άλλους συνδυασμούς, που χωρίς να είναι ίδιοι με την τωρινή δημοτική αρχή, ο καθένας τους κουβαλάει λογικές και ανθρώπους που δεν θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την απαράδεκτη για τα κοινά συμφέροντα της πλειοψηφίας που θέλει μία πόλη βιώσιμη και αξιοβίωτη. Που θα διολισθήσουν σε έργα βιτρίνας και θα αποδεχθούν τις πιέσεις των επιχειρηματικών, αντικοινωνικών συμφερόντων και της εξαγοράς ψήφων με “εξυπηρετήσεις”.

Για όλους αυτούς τους λόγους στον Δήμο Χίου υποστηρίζουμε και θα ψηφίσουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και τον Μάρκο Σκούφαλο.

Γιατί μεροληπτούν υπέρ των λαϊκών τοπικών συμφερόντων και προχωρούν με επαρκή τεκμηρίωση και συνέπεια. Και οι όποιες διαφορές απόψεων έχουμε, δεν αναιρούν την εκτίμησή μας αυτή. Με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” ξέρεις πως αυτό που ρίχνεις στην κάλπη θα ισχύει και μετά την κάλπη.

Γεωργούλη Βίκυ, ελεύθερη επαγγελματίας

Ζαφείρης Κώστας, ιστορικός, συγγραφέας

Καββάδα Σόφη, καθηγήτρια αγγλικών

Καβύρης Παντελής, μουσικός, δημοτικός σύμβουλος

Κατσιόλα Λίνα, νηπιαγωγός

Λαβατσής Δημήτρης, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα

Μπογιατζής Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας

Παππάς Βασίλης, έμπορος

Παχουνδάκης Βασίλης, σκηνοθέτης

Σταμούλου Αναστασία, εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης

Σφυράκη Ειρήνη, δασκάλα»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: