Νέα διεθνής διάκριση για τον καθηγητή Κώστα Γουλιάμο: Ετήσιο «Βραβείο Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή» θεσπίζει το IRIEM

Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM), που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά του καθηγητή και συγγραφέα Κώστα Γουλιάμου, αποφάσισε ομόφωνα τη θέσπιση «Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή».

Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM), που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά του καθηγητή και συγγραφέα Κώστα Γουλιάμου, αποφάσισε ομόφωνα τη θέσπιση «Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή». Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο βραβείο θα απονέμεται ετησίως σε διδακτορικούς ερευνητές και υποτρόφους που έχουν ολοκληρώσει τις διδακτορικές τους σπουδές εντός ενός (1) έτους από την αποφοίτησή τους. Το Βραβείο αφορά τομείς Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, ενώ στόχος του IRIEM είναι να ξεχωρίσει – μέσα από τη διεθνή, διαθεματική επιτροπή κρίσης – και να βραβεύσει εξαίρετους φοιτητές που με τη διδακτορική τους εργασία δίνουν το παράδειγμα του πεπαιδευμένου ανθρώπου στην επιστημονική κοινότητα.

Να σημειωθεί πως στις τάξεις του IRIEM περιλαμβάνονται κάτοχοι του βραβείου Νόμπελ και κορυφαίοι επιστήμονες από τη διεθνή πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα.

Σε δήλωσή του ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κώστας Γουλιάμος ανέφερε ότι «η απόφαση για την ονομασία του συγκεκριμένου βραβείου αντικατοπτρίζει, μεταξύ άλλων, την εκτίμηση και αποδοχή της κυπριακής και ελλαδικής πανεπιστημιακής κοινότητας από διεθνείς ακαδημαϊκούς οργανισμούς».

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: