Δημοτική Αρχή Πάτρας: Οι τραγωδίες και ο λαός διαψεύδουν τους κυβερνώντες – Ανακοίνωση για την κατάρρευση της γέφυρας

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, θα συμμετέχει σύσσωμη στην συγκέντρωση της 24ωρης Παμπατραϊκής απεργίας που προκήρυξε για την Δευτέρα 24 Ιουλίου, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Από τα πρώτα λεπτά, μετά την τραγωδία με την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας της μεγάλης περιμετρικής στην οδό Διωδόρου, στα Μποζαΐτικα, βρέθηκε επί τόπου αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, από την πρώτη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας στην περιμετρική της Πάτρας, του νέου εγκλήματος κράτους και εργοδοσίας, έθεσε στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των σωστικών συνεργείων, τα μηχανήματα του Δήμου Πατρέων.

Το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός, μόνο τυχαίο δεν είναι. Αυτή είναι η  τακτική στην κατασκευή των δημόσιων έργων. Να εκτελούνται κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως ο καύσωνας που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, Κυριακή και χωρίς μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Από την άλλη, σε μια εποχή άπειρων δυνατοτήτων, γέφυρες πέφτουν και άνθρωποι πεθαίνουν, γιατί περιμένουν να ζήσουν με σίδερα κατεδαφίσεων. Όσο και να εκθειάζουν οι κυβερνώντες την «ανάπτυξη» της χώρας, οι τραγωδίες και ο λαός τούς διαψεύδουν, επιβεβαιώνοντας καθημερινά και σε όλους τους τόνους, ότι η ανάπτυξή τους, αφορά τους λίγους και γίνεται σε βάρος των πολλών, σε βάρος του λαού, που πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, θα συμμετέχει σύσσωμη στην συγκέντρωση της 24ωρης Παμπατραϊκής απεργίας που προκήρυξε για την Δευτέρα 24 Ιουλίου, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 9:30, έξω από το Εργατικό Κέντρο.

 

Φωτογραφίες: Fotis Athanasopoulos / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: