Δημήτρης Κουτσούμπας: “Ο Πελετίδης θα εκλεγεί ξανά κι όσοι κάνουν άλλα σχέδια θα φάνε τα μούτρα τους”

Και ο λαός της Πάτρας έχει πλέον έναν ακόμα λόγο για να τους τιμωρήσει στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, ενισχύοντας το ΚΚΕ!

Ένα μικρό απόσπασμα από τη χτεσινή ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Πάτρα:

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία δεν ενδιαφέρονται για τις σκιαμαχίες των άλλων που αφορούν το παρελθόν. Για ένα πράγμα ενδιαφέρονται. Για το πώς θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Και τα προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν το διασφαλίζουν αυτό, δεν έχουν καμία ουσιαστική απάντηση να δώσουν στις αγωνίες τους.

Επειδή, λοιπόν, τα προγράμματα όλων των άλλων είναι κοινά και μόνο το Πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι στον αντίποδα, γι’ αυτό μόνο οι κομμουνιστές μπορούν σήμερα να αξιοποιούν όποια θέση τους εμπιστεύεται ο λαός για να αντιπολιτεύονται, να πολεμούν αυτό το βάρβαρο σύστημα, αυτήν την κοινή πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Για να μπορεί ο λαός να μένει όρθιος, να έχει κατακτήσεις, να καλυτερεύει, όσο γίνεται, τη ζωή του.

Αυτό κάνει το ΚΚΕ στη Βουλή, αυτό κάνει και στους δήμους και τις Περιφέρειες.

Αυτό κάνει η δημοτική αρχή του ΚΚΕ εδώ και 9 χρόνια στον δήμο της Πάτρας, με δήμαρχο τον αγωνιστή Κώστα Πελετίδη.

Και για δείτε τι έγινε τώρα…

Βάλανε στην άκρη τις έριδες αυτοί που τσακώνονται ποιος θα κατσικωθεί στον σβέρκο του λαού, οι επικεφαλής της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, και κουβεντιάζουν – λέει – πώς θα απαλλαγούν από τον αγωνιστή κομμουνιστή δήμαρχο της Πάτρας, τον Κώστα Πελετίδη.

Κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδόχο, αν έτσι νομίζουν.

Γιατί η δημοτική αρχή της Πάτρας και ο δήμαρχός της έχουν γίνει σημείο αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Θυμάστε τι είπε πριν από λίγες μέρες ο πρωταθλητής μας, ο Ολυμπιονίκης, ο Μίλτος Τεντόγλου, ότι εύχεται να τον κάνουμε μεταγραφή στην Αθήνα, μπας και μπορέσουν οι αθλητές να προπονηθούν σαν άνθρωποι, όπως εδώ στην Πάτρα.

Μην ανησυχείτε, όμως, δεν θα σας τον πάρουμε. Το ΚΚΕ έχει πολλούς άξιους αγωνιστές σε κάθε πόλη της χώρας.

Ο Κώστας Πελετίδης θα μείνει εδώ, θα εκλεγεί ξανά δήμαρχος της Πάτρας και όσοι κάνουν άλλα σχέδια θα φάνε τα μούτρα τους!

Και ο λαός της Πάτρας έχει πλέον έναν ακόμα λόγο για να τους τιμωρήσει στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, ενισχύοντας το ΚΚΕ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: