Δήλωση μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ αξιοποιείται για προπαγάνδα σε σποτ του ΚΙΝΑΛ – Επιστολή διαμαρτυρίας του Στάθη Κεντρή

“Απαράδεκτο μια δική μου πολιτική τοποθέτηση, που δεν διαχωρίζεται από αυτή του Κόμματος στο οποίο ανήκω, να αξιοποιείται για προπαγάνδα από ένα κόμμα που έχει διαχρονικά τεράστιες ευθύνες για την εγκληματική πολιτική που ακολουθείται σχετικά με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, αλλά και του περιβάλλοντος.”

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Στάθης Κεντρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, προς το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ). Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Από χθες προβάλλεται στο διαδίκτυο προπαγανδιστικό σποτ του κόμματός σας σχετικό με τις πρόσφατες πυρκαγιές, στο οποίο συμπεριλάβατε δήλωση που έκανα σε τηλεοπτικό σταθμό την ώρα που μαζί με άλλους συγχωριανούς μου, κατοίκους της Στροφυλιάς Ευβοίας, προσπαθούσαμε να σώσουμε μόνοι μας το χωριό και τις περιουσίες μας.

Ανεξάρτητα από το αν η δήλωσή μου στο συγκεκριμένο κανάλι, από το οποίο έχετε αναπαράγει αποσπάσματα, δεν αναφέρει την ιδιότητά μου ως μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, αυτό έγινε άμεσα γνωστό από διάφορα δημοσιογραφικά μέσα, προφανώς και του ειδησεογραφικού πόρταλ (902.gr) του ΚΚΕ, τον Ριζοσπάστη, τον Οδηγητή κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαράδεκτο μια δική μου πολιτική τοποθέτηση, που δεν διαχωρίζεται από αυτή του Κόμματος στο οποίο ανήκω, να αξιοποιείται για προπαγάνδα από ένα κόμμα που έχει διαχρονικά τεράστιες ευθύνες για την εγκληματική πολιτική που ακολουθείται σχετικά με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, αλλά και του περιβάλλοντος.

Θεωρώ, λοιπόν, αυτονόητο να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην περιλαμβάνεται η δική μου δήλωση στο προπαγανδιστικό σας βίντεο».

902.gr 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: