Χρυσαυγίτης και στο κόμμα του Κασιδιάρη, ένας εκ των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» που απήγαγαν τον Γυμνασιάρχη στην Πιερία

«Ο Θ. Μ. γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. (…) Στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή και αγωνιά για το δυσοίωνο μέλλον των ελληνόπουλων. Αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

Χρυσαυγίτης και στο κόμμα του Κασιδιάρη είναι ένας εκ των φασιστοειδών, ο Θ.Μ. που συμμετείχε στο επεισόδιο απαγωγής του γυμνασιάρχη Αιγινίου στην Πιερία, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «in.gr».

Ο Θ.Μ. στηρίζει το κόμμα του καταδικασθέντος Κασιδιάρη για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», φέρεται να έχει “πλούσια” δράση στο πλαίσιο του κόμματος καθώς παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου. Είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013.

Αναλυτικά το βιογραφικό του, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη: «Ο Θ. Μ. γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. (…) Στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή και αγωνιά για το δυσοίωνο μέλλον των ελληνόπουλων. Αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

Στην Ασφάλεια της Πιερίας κρατούνται 11 άτομα. Πρόκειται για φασιστοειδή που δηλώνουν «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που πήγαν σε Γυμνάσιο της πόλης και ουσιαστικά απήγαγαν το διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εννέα άντρες και δύο γυναίκες, περίμεναν τον Γυμνασιάρχη έξω από το σχολείο και μόλις εκείνος έφτασε, του επιτέθηκαν και αφού του πέρασαν χειροπέδες πισθάγκωνα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο. Οι κατηγορούμενοι τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά τελικά συνελήφθησαν εκείνοι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι «Έλληνες Αυτόχθονες» είχαν στείλει στις 24 Νοέμβρη μέσω δικαστικού επιμελητή, έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται.

Οι κατηγορούμενοι, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: