Ασφαλίτης σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Δημαρχείο Ηλιούπολης – Σωματείο Εργαζομένων: Θα δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην τρομοκρατία

Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και μαζί με τους νόμους που ψήφισαν και η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) και η σημερινή (ΝΔ) επιχειρούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Δεν διστάζουν να φέρουν το χωροφύλακα στα Συνδικάτα. Ξεπέρασαν τα όρια! Παίρνουν μέτρα για να χτυπήσουν τους αγώνες. Επιστρατεύονται μηχανισμοί προπαγάνδας, λάσπης, αποπροσανατολισμού και για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, αστυνομικές δυνάμεις «απειλώντας» με την παρουσία τους, για «να επέλθει ο νόμος και η τάξη». Με την καταγγελία του, το Σωματείο των εργαζομένων, καταγγέλλει την εμφάνιση ασφαλίτη σε διατεταγμένη υπηρεσία, να ζητάει πληροφορίες για την σημερινή, 20 Νοέμβρη, προγραμματισμένη περιοδεία – συζήτηση με τους εργαζόμενους στο δημαρχείο με ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιματισμού & Δέρματος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βασίλη Σταμούλη.

Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας:

Καταγγέλλουμε την εμφάνιση της ασφάλειας στο τηλεφωνικό κέντρο του δημαρχείου που ζητούσε πληροφορίες για την σημερινή 20 Νοέμβρη προγραμματισμένη περιοδεία – συζήτηση στους εργαζόμενους στο δημαρχείο με ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιματισμού & Δέρματος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βασίλη Σταμούλη. Το θέμα της συγκέντρωσης ήταν το νέο ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση που ετοιμάζεται να βάλει και νέα θηλιά στους λαιμούς των εργαζομένων, κατ’ επιταγή της ΕΕ και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και μαζί με τους νόμους που ψήφισαν και η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) και η σημερινή (ΝΔ) επιχειρούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και οι εργαζόμενοι στο δήμο Ηλιούπολης τους απαντάμε: ότι, θα δώσουμε αποφασιστική απάντηση στη τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν στους χώρους δουλειάς και στη οργάνωση των εργαζόμενων απέναντι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ με την μαζική συμμέτοχη των εργαζομένων του Δήμου μας στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: