«Ας κάτσουνε τώρα στα προκάτ και ας κοιτάνε τα γκρεμισμένα τους σπίτια και ας μας αφήσουν ήσυχους άντε μπράβο!»…

Δεν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Καλά να πάθεις!

Μια ματιά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι για το πάτωμα του ΣΥΡΙΖΑ – σύμφωνα με την ηγεσία του – φταίνε όλοι εκτός από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξαναπούμε το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως χορηγός της ΝΔ. Η μετάφραση αυτής της στάσης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο μέρες εξελίσσεται στα σοσιαλ μίντια σε έναν ατελείωτο μισανθρωπισμό, σε ένα ατέρμονο βρισίδι στον κόσμο που δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αν περίμενε κανείς ότι αυτό θα ήταν κάτι που αφορά μόνο κάποια ανώνυμα τρολ η αλήθεια τον διαψεύδει. Για παράδειγμα η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος στο Κόκκινο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας στο facebook τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης αναφέρει: «Τί ζητούν οι σεισμόπληκτοι από τη νέα κυβέρνηση; Να μη ζητάνε τίποτα διότι η νέα κυβέρνηση είναι η παλιά που τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα και αυτοί την επιβράβευσαν και την έβγαλαν πρώτη δύναμη. Ας κάτσουνε τώρα στα προκάτ και ας κοιτάνε τα γκρεμισμένα του σπίτια και ας μας αφήσουν ήσυχους άντε μπράβο!».

Από ότι φαίνεται η πρώτη αντιπολίτευση που ξεκίνησε πριν τις εκλογές της 25ης Ιούνη, είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε όποιον διεκδικεί, σε όποιον απαιτεί

Αυτοί, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνουν τους ανήξερους τάχα για το πώς τροφοδοτείται η συντηρητικοποίηση και το πώς διατηρεί τις δυνάμεις της η ΝΔ… Μόνο αίσχος!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: