Από τη μια ο πατραϊκός λαός, από την άλλη τα επιχειρηματικά συμφέροντα – Κ. Πελετίδης: Η “Λαϊκή Συσπείρωση” με τον δήμαρχο Πατρέων έχει επιλέξει τους πολλούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν περισσεύει κανένας στον αγώνα για την προκοπή της πόλης και του λαού της – Οι εργαζόμενοι της πόλης να υποστηρίξουν αυτά που κατέκτησαν από κοινού με τη δημοτική αρχή τις δύο τελευταίες 4ετίες που έχει εκλεγεί στη διοίκηση του δήμου, μέσα σε ένα εχθρικό και δύσκολο περιβάλλον για την Τοπική Διοίκηση

«Από τη μία είναι ο πατραϊκός λαός και από την άλλη τα επιχειρηματικά συμφέροντα και η “Λαϊκή Συσπείρωση” με τον δήμαρχο Πατρέων έχει επιλέξει τους πολλούς, δεν περισσεύει κανένας στον αγώνα για την προκοπή της πόλης και του λαού της», επισήμανε ο Κώστας Πελετίδης, νυν δήμαρχος και υποψήφιος στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή, μιλώντας στο κανάλι ««OpenTV» το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτώβρη.

Απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους της πόλης να υποστηρίξουν αυτά που κατέκτησαν από κοινού με τη δημοτική αρχή τις δύο τελευταίες 4ετίες που έχει εκλεγεί στη διοίκηση του δήμου, μέσα σε ένα εχθρικό και δύσκολο περιβάλλον για την Τοπική Διοίκηση όταν υποχρηματοδοτείται συστηματικά από το κράτος και σπρώχνεται με κάθε τρόπο για να λειτουργεί ανταποδοτικά. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο Δήμος Πατρέων κάθε χρόνο θα έπρεπε να παίρνει από το κράτος 91 εκατομμύρια ευρώ και παίρνει μόλις 24.

Υπογράμμισε πως μετά από τις διεκδικήσεις του δήμου μαζί με τον λαό, ο δήμος κατάφερε με δικαστική απόφαση να πάρει το παραλιακό μέτωπο, το οποίο θα φτιαχτεί και θα αξιοποιηθεί, με υπογειοποίηση του τρένου, με δημιουργία γραμμικού πάρκου σε δημόσια έκταση, ανοιχτό για τον λαό. Ο δήμος κατάφερε να επανακατασκευάσει τη μαρίνα της Πάτρας που ήταν κατεστραμμένη και τώρα λειτουργεί, ενώ ερωτηθείς για την απουσία δημοτικής αστυνομίας -για το οποίο τον κατηγορεί ο κ. Σβόλης- χαρακτηριστικά σημείωσε «μία πόλη χρειάζεται δημοτική αστυνομία ή εργαζόμενους στην καθαριότητα;».

Καταλήγοντας κάλεσε σε συσπείρωση και συστράτευση του πατραϊκού λαού γύρω από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τη Δημοτική Αρχή για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην πολιτική που χτυπά τα δικαιώματα και τη ζωή των εργαζομένων και του λαού, για να φτιάξουν την πόλη που ονειρεύονται, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Η συνέντευξη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: