Άλλο ένα τεκμήριο αθωότητας… – Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας: “Στην πολυετή σταδιοδρομία μου ξέρετε ότι δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφους και παιδόφιλους. Εκδήλωσα την πρόθεση να υπερασπιστώ τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη της Ελλάδος”

Αν υπήρχε ως έννοια το αντίθετο του “τεκμηρίου αθωότητας”, θα μπορούσε να είναι η υπεράσπιση από έναν μεγαλοδικηγόρο ειδικών αποστολών. Και αν είχαμε μείνει στο προηγούμενο καθεστώς της επίσημης ανωνυμίας του Λιγνάδη, τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων θα μπορούσαν να είναι κάπως έτσι.

Γνωστός δικηγόρος μεγάλης εμβέλειας και (ηθικού) αναστήματος, αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση γνωστού σκηνοθέτη.

Ή αλλιώς του κορυφαίου σκηνοθέτη της Ελλάδος, όπως θα έλεγαν κάποιες ψυχές.

Ο Δ. Κούγιας επισκέφτηκε στο κελί του τον Δ. Λιγνάδη, για να διερευνήσει την πιθανότητα να πλαισιώσει νομικά τον συνήγορό του, Νίκο Γεωργουλέα. Και όπως δήλωσε, ουδέποτε έχει υπερασπιστεί τοκογλύφους και παιδόφιλους.

«Εκτιμώ βαθιά τον συνήγορο κ. Γεωργουλέα και θα συμμετέχω στη δικηγορική ομάδα. Στην πολυετή σταδιοδρομία μου ξέρετε ότι δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφους και παιδόφιλους. Θα διαβάσω τη δικογραφία και θα κινηθώ ανάλογα. Εκδήλωσα την πρόθεση να υπερασπιστώ τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη της Ελλάδος».

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστή η ένταξή του στη νομική ομάδα του Δ. Λιγνάδη. Τα δικά μας σχόλια -ου μην και η δικαστική διαδικασία- περισσεύουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: