Αλληλεγγύη και στήριξη πληγέντων και οικονομικά αδυνάτων από τον Δήμο Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στους κατοίκους από τις πληγείσες περιοχές της Μάνδρας και της Ελευσίνας. Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 20/11 από την Κοινωνική Υπηρεσία τις ώρες 9π.μ.-1μ.μ.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου παρέλαβε την Παρασκευή 17 του Νοέμβρη, 12 τόνους πορτοκάλια από ομάδα παραγωγών της Λακωνίας. Η ενέργεια έγινε μετά από σχετική συνεννόηση του Δήμου και με βάση πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα σε πανελλαδική κλίμακα και που προσφέρει αδιάθετα προϊόντα από τους παραγωγούς σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Αλληλεγγύη και στήριξη πληγέντων και οικονομικά αδυνάτων από τον Δήμο ΧαϊδαρίουΜέρος τους θα διατεθεί στους κατοίκους από τις πληγείσες περιοχές της Μάνδρας και της Ελευσίνα, με σκοπό τη στήριξή τους αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι κάτοικοι των περιοχών μετράνε τις πληγές τους. Ενώ, το υπόλοιπο τμήμα θα διατεθεί σε δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, δηλαδή σε άπορους αλλά και σε οικονομικά αδύναμες ομάδες συνανθρώπων μας.

Η διανομή στους ωφελούμενους αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Τη διαδικασία παραλαβής επέβλεψαν οι αρμόδιοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου. Υπογραμμίζεται πως η διανομή των πορτοκαλιών στους δικαιούχους θα γίνει εντελώς δωρεάν.

Αλληλεγγύη και στήριξη πληγέντων και οικονομικά αδυνάτων από τον Δήμο Χαϊδαρίου

Αλληλεγγύη και στήριξη πληγέντων και οικονομικά αδυνάτων από τον Δήμο Χαϊδαρίου

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου εκφράζοντας τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των πλημμυρών καλεί  όλους τους Χαϊδαριώτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών ανάγκης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Επίσης καλεί τους μαζικούς φορείς και τα εργατικά σωματεία να συμβάλλουν ενημερώνοντας τα μέλη τους και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Είδη που χρειάζονται:

Ξηρά τροφή (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα κ.λπ.)

Κουβέρτες και ρούχα

Είδη προσωπικής καθαριότητας και υγιεινής

Εμφιαλωμένο νερό

Η συγκέντρωση των ειδών ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 20/11 από την Κοινωνική Υπηρεσία τις ώρες 9π.μ.-1μ.μ.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132047267

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: