Αλήθεια, τι είναι αυτό που ενόχλησε στο φυλλάδιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας;

Μήπως το πλούσιο πρόγραμμα των παραστάσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ; Ή το ότι ο Δήμαρχος, μέσα από έναν σύντομο χαιρετισμό, τόνισε  το  «…χρέος της πολιτείας και του Δήμου να παρέχουν (την τέχνη) σε όλους»;

«Ο επικεφαλής του συνδυασμού της Ν.Δ., επέλεξε λάθος θέμα για αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Πατρέων.

Προφανώς γνωρίζει ότι αυτή η Δημοτική Αρχή κάνει τη δουλειά της μεθοδικά και αθόρυβα και βέβαια δεν εμπλέκει τις δομές του Δήμου σε οποιουδήποτε τύπου προεκλογική εκστρατεία.

Το «προεκλογικό» – όπως το αποκαλεί – έντυπο, το οποίο μοιράστηκε πολύ καιρό πριν την επίσημη προεκλογική περίοδο, με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ, αφορά ενημερωτικό φυλλάδιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., που δημιουργήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου μετά την ολοκλήρωση και ψήφιση του ετήσιου προγράμματος παραστάσεων και δράσεων για το 2019. Διανεμήθηκε το τελευταίο τρίμηνο από το «ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ» και στο Δημοτικό Θέατρο στις τρεις παραστάσεις στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ» και θα διανέμεται από το Καλοκαίρι στις παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί, του Άρματος, του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» και το Φθινόπωρο στην Όπερα. Ακόμη ενημερώνει για τις συνεργασίες με τα ΚΔΑΠ, τα ΚΑΠΗ και τις δράσεις του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, που πρόκειται να παρουσιάσουν θεατρικά και δράσεις τους το Καλοκαίρι.

Αντίστοιχου περιεχομένου φυλλάδια, εκδίδονται κάθε χρόνο από τον Οργανισμό, με στόχο όχι μόνο την ενημέρωση του Πατραϊκού λαού, αλλά και για να γίνουν γνωστοί οι καλλιτέχνες και το έργο που παράγουν.

Αλήθεια, τι είναι αυτό που ενόχλησε στο φυλλάδιο; Το πλούσιο πρόγραμμα των παραστάσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ; Ή μήπως το ότι ο Δήμαρχος, μέσα από έναν σύντομο χαιρετισμό, τόνισε  το  «…χρέος της πολιτείας και του Δήμου να παρέχουν (την τέχνη) σε όλους» και κάλεσε τους πολίτες να παρακολουθήσουν το «πλούσιο και ποιοτικό» πρόγραμμα των παραστάσεων;»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: