Ακροδεξιός πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο συμμαθητή της κόρης του μετά από ξυλοδαρμό

Το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια από πατέρα συμμαθήτριάς του μπροστά στα έντρομα μάτια και άλλων συμμαθητών του.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ένας μαθητής έκτης δημοτικού μεταφέρθηκε με κάκωση στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύθηκε για δύο μέρες. Το παιδί, που φοιτά σε σχολείο των Αμπελοκήπων δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη μέρα από το περιστατικό, τα δύο παιδιά διαπληκτίσθηκαν, ενώ έπαιζαν. Όπως προκύπτει η μικρή γύρισε σπίτι, είπε στον πατέρα της για την παρεξήγηση και την επόμενη μέρα εκείνος περίμενε τον μικρό μαθητή να σχολάσει. Το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα έντρομα μάτια και άλλων συμμαθητών του. Θύμα και μάρτυρες βρίσκονται ακόμη σε σοκ.

Άνθρωποι από το σχολικό περιβάλλον και κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνθρωπο που έχει ξανά απασχολήσει λόγω των ακροδεξιών του απόψεων. Ο μικρός που ξυλοκοπήθηκε κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Αμέσως μετά το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση εις βάρος του δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, από τους γονείς του θύματος και από την διευθύντρια του σχολείου. Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του, με σκοπό τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα τον αναζήτησε, όμως ο ίδιος κρυβόταν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, βάσει της οποίας θα κριθεί αν έχουμε να κάνουμε με υπόθεση απλής σωματικής βλάβης ή επικίνδυνης. Το σίγουρο είναι πως ο μικρός μαθητής υπέστη ψυχολογικό σοκ, πέραν της επικινδυνότητας που είχε το περιστατικό για την ίδια του τη ζωή.

Οι γονείς των υπολοίπων παιδιών, εξαιρετικά θορυβημένοι από το περιστατικό, είναι αποφασισμένοι να μην περάσει στα ψιλά γράμματα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: