Ακόμα 53 περιπολικά γέννησε η κυβέρνηση και το επιτελικό κράτος

Το επιτελικό κράτος δεν μπορεί να γεννήσει νέες ΜΕΘ και συγκοινωνίες, γεννά όμως περιπολικά για τη δική μας ασφάλεια και το καλό μας. Έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες και τις δείχνει στην πράξη.

Το επιτελικό κράτος έχει για όλα μία λύση: περισσότερη αστυνομία. Και φροντίζει να την εξοπλίζει κατάλληλα. Μπορεί να μην είναι σε θέση να γεννήσει ΜΕΘ και συγκοινωνίες, εξασφάλισε όμως 53 περιπολικά οχήματα, κλείνοντας μάλιστα μια επικερδή συμφωνία για τον ιδιώτη με τον οποίο υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση (Θεοχαράκης ΑΕ).

Τα περισσότερα ΜΜΕ αναπαράγουν το δελτίο τύπου της αστυνομίας που αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων περιπολικών, τις Περιφέρειες στις οποίες θα κατανεμηθούν και την αναβάθμιση που προσφέρουν στην επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. σε δύσβατες περιοχές.

Το βασικό, όμως, είναι πως η ενίσχυση του στόλου έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά από το εξοπλιστικό πρόγραμμα-γίγας της ΕΛ.ΑΣ. με την παραλαβή 1.500 οχημάτων εντός του 2020 κι άλλων αντικειμένων αστυνομικού εξοπλισμού -που δεν εμποδίζει, πάντως, τους αστυνομικούς να τον… “συμπληρώνουν” δημιουργικά με υπερβάλλοντα ζήλο και δικές τους αγορές.

Το αστικό κράτος έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες και φροντίζει να τις αποδεικνύει στην πράξη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: