2η δύναμη! Μεγάλη η άνοδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Νεάπολης-Συκεών. Συνεχίζουμε!

Η μεγάλη αποχή που καταγράφηκε και άγγιξε το 58% υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια από την πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης Δανιηλίδη. 

Χαιρετίζουμε τους σχεδόν 3.500 ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Όσους και όσες ξεπέρασαν εκβιασμούς, πιέσεις αλλά και τους μηχανισμούς χειραγώγησης και εξαγοράς, που συνδέονται με την κυβέρνηση, τοπικά επιχειρηματικά συμφέροντα και άλλους παράγοντες. Αλλά και όλες και όλους που έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους εκείνους που έκαναν για πρώτη φορά το βήμα και εμπιστεύτηκαν την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε αυτές τις εκλογές αποδείχτηκε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» αποτελεί την μόνη δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια την αντιλαϊκή πολιτική της διοίκησης Δανιηλίδη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση αναδείχθηκε με ποσοστό 12,16%,  σε 2η δύναμη (από 4η το 2019), με υπερδιπλασιασμό των ποσοστών της (5,82% το 2019,), καταγράφοντας μεγάλη άνοδο κατά 1.300 ψήφους και αύξηση σε δημοτικούς συμβούλους (4 από 2) παρά τη μείωση των συνολικών εδρών του δημοτικού συμβουλίου.

Στον Άγιο Παύλο δε, το ποσοστό της εκτινάχθηκε στο 18,39% από 9,73%, το ίδιο και στην Νεάπολη στο 14,03% από 5,41%.

Η σημαντική αύξηση σε ψήφους και ποσοστό, που κατέγραψε η «Λαϊκή Συσπείρωση», αναδεικνύει ότι αυξάνεται το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, ενώ συγχρόνως μεγαλώνει και η μαχητική συμπόρευση μαζί του. Αυτό επιβεβαιώνει και η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που αναδείχθηκε 2η δύναμη στην Α’ Θεσσαλονίκης και  που στον δήμο μας καταγράφει πάνω από 12%.

Σε αυτές τις εκλογές εκφράστηκε η συμμαχία των αστικών πολιτικών δυνάμεων -ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ακροδεξιών ομάδων- που συνενώθηκαν στην παράταξη Δανιηλίδη και παρά το ότι μειώθηκαν τουλάχιστον κατά 4.300 ψήφους (πολύ περισσότερο στην πραγματικότητα) κατέγραψαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. 

Η μεγάλη αποχή που καταγράφηκε και άγγιξε το 58% υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια από την πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης Δανιηλίδη. 

Μπροστά  στην προδιαγεγραμμένη  κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα μέτωπα από την κυβέρνηση, με τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων, που διαχρονικά στηρίζει με όλους τους τρόπους και η διοίκηση Δανιηλίδη, οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπαίνουμε μπροστά για τη οργάνωση της πάλης του λαού, για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: