Λιάνα Κανέλλη: «Το καινοτόμο έργο του δήμαρχου Λαμπρούλη στη Λάρισα δεν το εκσυγχρονίζετε. Ήταν κομμουνιστής, κακός…» (ΒΙΝΤΕΟ)

“Έτσι έχει γλιτώσει μέχρι τώρα τα χειρότερα η Λάρισα… Αυτό το έργο, που έπρεπε να το εκσυγχρονίσετε, να το καθαρίσετε για να μη συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν τώρα στη Γιάννουλη, τι στον κόρακα το κάνατε; Πήρατε ένα καινοτομικό αριστούργημα που υπάρχει, ένα υπόδειγμα για να εφαρμόσετε και στον Βόλο, και στη Καρδίτσα…και καταλήξατε πού;”

Στις ευθύνες που υπάρχουν για την απουσία αντιπλημμυρικών έργων αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή “Στούντιο με θέα” του ΑΝΤ1.

«O (Αριστείδης) Λαμπρούλης, ο παλιός δήμαρχος της Λάρισας, φώναξε Ιταλούς και έκανε βιολογικό καθαρισμό, αποχέτευση με διατομή 4Χ2μ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έτσι έχει γλιτώσει μέχρι τώρα τα χειρότερα η Λάρισα. Αυτό το έργο, που έπρεπε να το εκσυγχρονίσετε, να το καθαρίσετε για να μη συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν τώρα στη Γιάννουλη, τι στον κόρακα το κάνατε; Πήρατε ένα καινοτομικό αριστούργημα που υπάρχει, ένα υπόδειγμα για να εφαρμόσετε και στον Βόλο, και στη Καρδίτσα και κάπου αλλού, και καταλήξατε πού; Στον κομμουνιστή που ήτανε κακός και έκανε κακά πράγματα;» τόνισε απευθυνόμενη στους εκπροσώπους των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κομμάτων που κυβέρνησαν από τότε.

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε επίσης την ανάγκη να γίνουν τέτοια έργα, υπενθυμίζοντας πως στην πρωτεύουσα ο  Κηφισός έχει να κοιταχθεί 20 χρόνια. «Με μια μπόρα πάει ο Κηφισός, πάει η Αττική», είπε. Σχολιάζοντας δε τις διακηρύξεις για γρήγορες διαδικασίες αποκατάστασης, η Λιάνα Κανέλλη υπενθύμισε πως στην Αττική, ακόμα υπάρχουν κοντέινερς στο στρατόπεδο «Καποτά» από τον σεισμό του 1999…

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: