Η Πρωτομαγιά δεν είναι Πασχαλινή αργία για 4ήμερο, είναι απεργία!

Το Υπουργείο Εργασίας πήρε την ασίστ της ΓΣΕΕ και μετάφερε την Πρωτομαγιά στις 4 Μάη (Τρίτη του Πάσχα), ενάντια στις αποφάσεις Ομοσπονδιών και Σωματείων για αγωνιστικό εορτασμό στις 6 Μάη.

Το σύνθημα “δεν είναι αργία, είναι απεργία” γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το υπουργείο Εργασίας πήρε πάσα από την ηγετική κλίκα της ΓΣΕΕ και μεταφέρει την Πρωτομαγιά στις 4 Μάη, την Τρίτη του Πάσχα, για να μας ευχηθεί “καλό τετραήμερο” -ακόμα και αν δεν μπορεί να πάει μαζικά ο κόσμος στην επαρχία.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ είχε στρώσει το έδαφος δρώντας διαλυτικά -ως συνήθως- στους μαζικούς αγώνες κι εξαπολύοντας χυδαία συκοφαντική επίθεση ενάντια στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα (ακόμα και την ΑΔΕΔΥ) που καλούσαν για κοινή μέρα αγωνιστικού εορτασμού στις 6 Μάη.

Αν οι εργατοπατέρες υπολογίζουν πως με αυτόν τον τρόπο θα ακυρώσουν τον σχεδιασμό για κοινό αγωνιστικό εορτασμό είναι βαθιά γελασμένοι. Και θα πάρουν την απάντηση στον δρόμο -εκεί που έχουν να κατέβουν κάτι χρόνια, έστω και για το τυπικό της υπόθεσης- από τους ίδιους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: