Συγκέντρωση αρχειακού υλικού από τα 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Η βοήθεια και η συμβολή όλων των συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων είναι απαραίτητη!

Σε συγκέντρωση αρχειακού υλικού που αφορά το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», προχωρά η ΚΝΕ, με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων του.

Απευθύνει κάλεσμα όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά στο Φεστιβάλ, να συμβάλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ.

Στο κάλεσμά του το ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει:

«Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, που φέτος συμπληρώνει τα 50 του χρόνια, αποτελεί ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, των αγώνων του λαού και της νεολαίας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση και τον εορτασμό φέτος των 50 χρόνων του Φεστιβάλ, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ καλεί όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά στο Φεστιβάλ, να συμβάλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ μας.

Φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο), μας ενδιαφέρουν! Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις του 50ού Φεστιβάλ, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίησή του στο μέλλον.

Η βοήθεια και η συμβολή όλων των συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων είναι απαραίτητη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο 210-2592314».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: