ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ: Πιο αυστηρή καταδίκη με τις πιο βαριές ποινές για τους εγκληματίες της φασιστικής Χρυσής Αυγής

Αντιπαλεύουμε και αποκαλύπτουμε την εγκληματική φύση και δράση της συμμορίας της Χρυσής Αυγής ως φασιστικής οργάνωσης. Άλλωστε μόνο το λαϊκό κίνημα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη ναζιστική δράση και τα φασιστικά μαντρόσκυλα του συστήματος. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν…

«Με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο, μαζί με όλο τον λαό μας ζητούμε την πιο αυστηρή καταδίκη του φασιστικού αυτού μορφώματος και των δικαζόμενων στελεχών του με τις πιο βαριές ποινές για την εγκληματική τους δράση που πηγάζει από τη φασιστική ιδεολογία τους», επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, τονίζοντας ότι «όποια άλλη απόφαση, αντικειμενικά, οδηγεί στο “ξέπλυμα” της φασιστικής Χρυσής Αυγής και σε ενθάρρυνση της εγκληματικής δράσης των φασιστοειδών που συνεχίζουν να προκαλούν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ:

«Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης, οι μαχητές και οι μαχήτριες του ΔΣΕ, οι πολιτικοί πρόσφυγες, οι απόγονοι και οι φίλοι τους, έχοντας την πείρα του αγώνα της Αντίστασης και του αγώνα ενάντια στους φασίστες κατακτητές της Ελλάδας και τους δοσίλογους συνεργάτες τους την περίοδο της απελευθερωτικής πάλης και του αγώνα για μια Ελλάδα του λαού μας χωρίς αφέντες και εκμετάλλευση, έχουμε σταθερό μέτωπο κατά του φασισμού και κατά του καπιταλιστικού συστήματος που τον γεννά και τον αναπαράγει.

Έτσι, με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο, μαζί με όλο τον λαό μας, ζητούμε την πιο αυστηρή καταδίκη του φασιστικού αυτού μορφώματος και των δικαζόμενων στελεχών του με τις πιο βαριές ποινές για την εγκληματική τους δράση που πηγάζει από τη φασιστική ιδεολογία τους. Όποια άλλη απόφαση, αντικειμενικά, οδηγεί στο “ξέπλυμα” της φασιστικής Χρυσής Αυγής και σε ενθάρρυνση της εγκληματικής δράσης των φασιστοειδών που συνεχίζουν να προκαλούν.

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), που εκπροσωπεί τους αντιστασιακούς αντιφασίστες αγωνιστές που αντιπάλεψαν με τα όπλα τον φασισμό – ναζισμό, όλα αυτά τα χρόνια μαζί με το ταξικό εργατικό – λαϊκό κίνημα και τη νεολαία αντιπαλεύουμε και αποκαλύπτουμε την εγκληματική φύση και δράση της συμμορίας της Χρυσής Αυγής ως φασιστικής οργάνωσης. Άλλωστε μόνο το λαϊκό κίνημα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη ναζιστική δράση και τα φασιστικά μαντρόσκυλα του συστήματος. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν, δηλαδή τα μονοπώλια και την αστική εξουσία.

Ως ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλούμε τον λαό μας να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες και τα κόμματά τους, όπως η Χρυσή Αυγή, αναπτύσσοντας την πάλη του ενάντια στα μονοπώλια και σε όλες τις δυνάμεις που την υποθάλπουν ως μοχλό χτυπήματος του λαϊκού κινήματος με τα τάγματα εφόδου. Τον καλούμε να αγωνιστεί ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τις επεμβάσεις του κατά χωρών και λαών, για να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας, για να σταματήσει η όποια συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, για αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ. Αντεπίθεση για την ανατροπή, αυτός είναι ο δρόμος μας».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: