«Ζητούνται παρένθετες μητέρες (ηλικία 25-45) (…) ζητούνται δότριες ωαρίων (ηλικία 18-30)»…

Τόση «ισότητα» στις «ευκαιρίες» και τόση «ελευθερία» από την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα άλλα αστικά κόμματα…
Αυτή η φρίκη προβάλλεται ως …πρόοδος!!

Αγγελίες…

«Ζητούνται παρένθετες μητέρες (ηλικία 25-45) (…) ζητούνται δότριες ωαρίων (ηλικία 18-30)». «Αμοιβή δότριας 1.900 – 2.200 ευρώ, αμοιβή παρένθετης 26.000 – 28.000 ευρώ». «Υπάρχει άμεση ζήτηση για παρένθετες κυρίως από περιοχή της Αθήνας»… Οι παραπάνω είναι μερικές από τις αγγελίες που κυκλοφορούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από συγκεκριμένη ομάδα, που φαίνεται ότι αναπτύσσει τις σχετικές μπίζνες. Αγγελίες που θυμίζουν παζάρι, με όλα τα παρελκόμενα: Από μεσάζοντες μέχρι διαφόρων ειδών ρήτρες, που αν αφαιρεθεί κανείς από το γεγονός ότι μιλάμε για τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή, θα νομίζει ότι αφορούν κάνα …τσουβάλι πατάτες. Μάλιστα, η ίδια σελίδα μόλις προχθές δημοσίευσε ένα κατεβατό με όλο το νομικό πλαίσιο, για να ξεκαθαρίσει ότι «δεν ξεκίνησε τώρα ο θεσμός της παρένθετης» και ότι «γονείς διά μέσου της παρένθετης μητρότητας μπορούν να γίνουν όχι μόνο έγγαμα ζευγάρια, αλλά και σύντροφοι σε ελεύθερη ένωση, ακόμα και μια μοναχική γυναίκα».

…για παιδομηχανές

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο δείγμα της επιχειρηματικής δράσης των λεγόμενων «παιδομηχανών», με τζίρους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την εκμετάλλευση γυναικών, τις οποίες το ίδιο το σύστημα βγάζει στο περιθώριο, και από την άλλη τους δίνει την «ευκαιρία» της παρένθετης κύησης ως μια «οικονομική ανάσα» στη ζωή τους. Με δεδομένο λοιπόν ότι μόλις μερικές δεκάδες παιδιά διατίθενται σε ιδρύματα προς τεκνοθεσία για χιλιάδες ζευγάρια, είναι σαφές ότι το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τη νομική κατοχύρωση της γονεϊκής μέριμνας θα αποτελέσει το επόμενο «βήμα» και σε ό,τι αφορά την επέκταση του εμπορίου της παρένθετης κύησης. Τόση «ισότητα» στις «ευκαιρίες» και τόση «ελευθερία» από την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα άλλα αστικά κόμματα…

ΥΓ. Πριν μερικούς μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση που αναπαράχθηκε και σε ελληνικά ΜΜΕ, ότι υπάρχει η «ιδέα» σε διάφορους «επιστημονικούς κύκλους» για την αξιοποίηση των «εγκεφαλικά νεκρών» γυναικών ως «παρένθετες μητέρες». Με το επιχείρημα «γιατί να πάνε χαμένες οι μήτρες τους αφού υπάρχει η δυνατότητα να διατηρηθούν μηχανικά ζωντανές;». Αυτή η φρίκη προβάλλεται ως …πρόοδος!!

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: