Βίλια: Η αστυνομία παρεμπόδισε βουλευτή του ΚΚΕ να ενημερωθεί από την Πυροσβεστική για την πυρκαγιά

Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ, που περιοδεύει στην περιοχή, να κατευθυνθεί στην είσοδο του οικισμού των Βιλίων. Λίγα λεπτά νωρίτερα, το ίδιο μπλόκο πέρασε ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος χωρίς οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν.

Η αστυνομία παρεμπόδισε το βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Κατσώτη να προσεγγίσει το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής στην είσοδο των Βιλίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή του ΚΚΕ, οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ, που περιοδεύει στην περιοχή, να κατευθυνθεί στην είσοδο του οικισμού των Βιλίων, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της πυρκαγιάς από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν εκεί.

Ως πρόσχημα, οι αστυνομικοί έφεραν την «ρητή εντολή» που έχουν «να μην περάσει κανείς, ούτε βουλευτής». Στην επικοινωνία που είχε ο Χρήστος Κατσώτης με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Π. Σανιδά, ο δεύτερος του επιβεβαίωσε την εντολή που έχει δοθεί.

Να σημειωθεί όμως ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, το ίδιο μπλόκο πέρασε ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος χωρίς οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν. Από την εξέλιξη αυτή προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά για το από πού πήρε την εντολή ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ να απαγορεύσει την πρόσβαση στο βουλευτή του ΚΚΕ στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: