Το ΚΚΕ καταγγέλλει το χαφιεδισμό του βουλευτή Μπογδάνου

Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Μετά από τα τσικό ανέλαβαν δράση και τα πιο μεγάλα κεφάλια, για να του δώσουν και επίσημη διάσταση στο όργιο χαφιεδισμού των τελευταίων ημερών που έφτασε ακόμα και στο σημείο της επικήρυξης διαδηλωτών.

Τα τρολ του διαδικτύου βέβαια δεν έχουν σοβαρή οντότητα. Ο Κ. Μπογδάνος όμως δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, δίνει στη φόρα στοιχεία διαδηλωτών -που λέει πως τα βρήκε στο διαδίκτυο- και οφείλει να λογοδοτήσει για την κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει την χαφιεδικου τύπου πράξη του βουλευτή της ΝΔ.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

Κύριε, κύριε, αυτός το έκανε

Εμείς το σχόλιο που θα κάνουμε είναι πως πρέπει να υπάρξει άμεσα μέριμνα και για την αμοιβή του κ. Μπογδάνου. Τουλάχιστον, αν δεν πάρει τα δύο χιλιάρικα της… επικήρυξης, του αξίζει ένας τενεκές λάδι για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: