Θανάσης Παφίλης: «Καθαρά πράγματα: Εμείς κατεβήκαμε ως «Λαϊκή Συσπείρωση» που την στηρίζει το ΚΚΕ. Αυτά που κάνουν οι άλλοι είναι κόλπα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πελετίδης στην Πάτρα συγκρούστηκε με την κυβέρνηση, αψήφησε νόμους της κυβέρνησης γιατί είχε το λαό στο μαζί του – Σε αυτές τις εκλογές συγκρούστηκαν δύο πολιτικές, αυτή που έχει τις λαϊκές ανάγκες μπροστά και η άλλη που προτάσσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζεται από το ΚΚΕ ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια η μόνη πραγματική αντιπολίτευση σε περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια γιατί όλοι οι άλλοι ήταν μαζί, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στο «Open».

Γι’ αυτό, είπε, το δίλημμα των εκλογών είναι ή με τους εργαζόμενους και τον λαό ή με τους επιχειρηματίες και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ στηρίζει «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που τα άλλα κόμματα έπαιζαν παιχνίδια λέγοντας ότι τάχα ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα.

Και πρόσθεσε ότι μόνο ο Πελετίδης στην Πάτρα συγκρούστηκε με την κυβέρνηση, αψήφησε νόμους της κυβέρνησης γιατί είχε το λαό στο μαζί του.

Συνεπώς, σημείωσε, αντικειμενικά σε αυτές τις εκλογές συγκρούστηκαν δύο πολιτικές, αυτή που έχει τις λαϊκές ανάγκες μπροστά και η άλλη που προτάσσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: