Θ. Παφίλης: “Ας αφήσουν την υποκρισία και αυτή την ξεφτίλα του ψέματος που λένε στον λαό”

Αν φταίει ο κορονοϊός, να πάνε να δουν τα ΜΜΜ που είναι πίτα – σαρδέλες ο κόσμος ο ένας πάνω στον άλλον. Να πάνε στα εργοστάσια και τους εργασιακούς χώρους όπου στενάζει ο κόσμος για να μεγαλώνουν τα κέρδη. Να πάνε στα νοσοκομεία με τις τεράστιες ελλείψεις και να αφήσουν την υποκρισία και την ξεφτίλα του ψέματος που λένε στον ελληνικό λαό

Πριν από λίγη ώρα, έξω από τη Βουλή, έγινε διάβημα διαμαρτυρίας για την αντισυνταγματική απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων. Συγκεντρώθηκαν εκλεγμένοι βουλευτές, αιρετοί και εκπρόσωποι του Συνδικαλιστικού κινήματος, ενώ ακολούθησε διάβημα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας -το Μαξίμου απέφυγε να συναντήσει τους εκπροσώπους.

Ξεχωρίσαμε από τις δηλώσεις των συγκεντρωμένων, αυτή του Θανάση Παφίλη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ.

«Αν φταίει ο κορονοϊός, να πάνε να δουν τα ΜΜΜ που είναι πίτα – σαρδέλες ο κόσμος ο ένας πάνω στον άλλον και που δεν παίρνουν κανένα μέτρο. Να πάνε στο Μετρό, στα εργοστάσια και τους εργασιακούς χώρους όπου στενάζει ο κόσμος και στενάζει για να μεγαλώνουν τα κέρδη αυτών που στηρίζει αυτή η κυβέρνηση, όπως και άλλες βέβαια. Να πάνε στα νοσοκομεία με τις τεράστιες ελλείψεις και να αφήσουν την υποκρισία και αυτή την ξεφτίλα του ψέματος που λένε στον ελληνικό λαό»

«Ξέρουν πολύ καλά και το αποδείξαμε μέχρι τώρα. Το εργατικό – λαϊκό κίνημα, το κίνημα συνολικά: Ότι πρώτον έχει φωνή και δεν θα μας φιμώσουν και ότι δεύτερον σέβεται περισσότερο από την κυβέρνηση και από όλα τα παπαγαλάκια που μιλάνε κατά των συγκεντρώσεων, σέβεται και τηρεί αυστηρά υγειονομικά μέτρα. Και μάλιστα αυστηρότερα από αυτά που δίνει το πρωτόκολλο. Επομένως, αυτά είναι υποκρισίες. Η ουσία είναι ότι θέλουν να τελειώνουν με το μήνυμα του Πολυτεχνείου και βρήκαν τώρα ευκαιρία με τον κορονοϊό, αλλά αυτό δεν πρόκειται να περάσει. Και ο ίδιος ο λαός είναι αγανακτισμένος».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: