Τα μυαλά σε καραντίνα – Αισχρές συκοφαντίες από τον Μανόλη Καψή κατά του ΚΚΕ για τον κορονοϊό

Ειρωνείες και συκοφαντίες για “καθημερινές διαδηλώσεις του ΚΚΕ” από το Μανώλη Καψή, που κάνει πως δεν ξέρει ότι όλες οι δραστηριότητες του κόμματος έχουν ανασταλεί για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Για κάποιους ο ιός του αντικομμουνισμού είναι χρόνιος κι όταν συνδυάζεται με τη συκοφαντία τα αποτελέσματά του είναι εξοργιστικά και τραγελαφικά συνάμα. Τρανό παράδειγμα ο Μανόλης Καψής, που, ευρισκόμενος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, βλέπει “καθημερινά διαδηλώσεις του ΚΚΕ”, κι αναρωτιέται “αν δεν πιάνει ο ιός όσους έχουν επαναστατική ιδεολογία”. Η πραγματικότητα είναι φυσικά ότι εδώ και μέρες το ΚΚΕ έχει ανακοινώσει την αναστολή όλων των κομματικών δραστηριοτήτων, βάζοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία του λαού. Ο Καψής ως δημοσιογράφος είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε από αυτή την είδηση, αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, θα όφειλε να το ψάξει πριν παραθέσει την εξυπνάδα του στα σόσιαλ.

Όση ώρα γράφονταν αυτές οι γραμμές, παρά τις επισημάνσεις από σχολιαστές για το ποινικά κολάσιμο της ανάρτησης, αυτή παρέμενε στη θέση της, στο λογική του πες – πες κάτι θα μείνει. Μάλιστα την αθλιότητα έσπευσε να αναπαραγάγει και η βουλευτής του Μέρα25, Μαρία Απατζίδη.

Οι κονδυλοφόροι και τα τσιράκια των αστών δείχνουν για άλλη μια φορά ποιες είναι οι προτεραιότητές τους, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ξεχνώντας ότι οι κομμουνιστές έχουν ανοσία στη λάσπη εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: