Στο νοσοκομείο έστειλαν μαθητές τραμπούκοι γονείς που πήγαν να σπάσουν κατάληψη στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου (VIDEO)

Σύμφωνα πληροφορίες μαθητών ένας από τους γονείς τράβηξε ακόμα και μαχαίρι, ενώ υπήρξαν, εκτός από μώλωπες και εκδορές, μία μαθήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα στη μέσα και άλλη μία που κάνει ράμματα στο πόδι της. 

Οι “αγανακτισμένοι γονείς” που επιχειρούν με κάθε τρόπο να σπάσουν τις καταλήψεις των μαθητών, αποτελεί πια μια παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, από τις καταλήψεις του ’90-’91 (με τη γνωστή εγκληματική και τραγική κατάληξη του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα), αργότερα εκείνες ενάντια στο νόμο Αρσένη το ’99 (ένα σχετικό μπεστ-οφ του Λα Κάππα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεαρότεροι μπορείτε να δείτε εδώ) , μέχρι και σήμερα. Τη σκυτάλη αυτών των ένδοξων παραδόσεων παρέλαβαν σήμερα γονείς του 2ου και 5ου Γυμνασίου Αλίμου, που ως αλαλάζον όχλος επιχείρησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν την κατάληψη των μαθητών.

Κι αφού απέτυχαν να γκρεμίσουν τα οδοφράγματα που είχαν στήσει οι μαθητές, οι εν λόγω γονείς, με παιδαγωγικές μεθόδους που θα ζήλευαν ο Πεσταλότσι και η Μοντεσόρι, άρχισαν σύμφωνα με μαρτυρίες, να δέρνουν και να βρίζουν μαθητές. Σύμφωνα πληροφορίες μαθητών ένας από τους γονείς τράβηξε ακόμα και μαχαίρι, ενώ υπήρξαν, εκτός από μώλωπες και εκδορές, μία μαθήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα στη μέσα και άλλη μία που κάνει ράμματα στο πόδι της.

Μία από τις σκηνές βίαιου σπρωξίματος γονέα σε μαθητή διακρίνεται και στο βίντεο:

Οι μαθητές βγήκαν νικητές και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για μέτρα προστασίας, ενάντια στις συκοφαντίες των συστημικών ΜΜΕ, αλλά και τον εσμό ανθρωποειδών που σηκώνουν χέρι σε ανήλικα, προκαλώντας την εύλογη απορία για το τι αξίες μεταδίδουν οι ίδιοι στα παιδιά τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: