«Σήμερα η εικόνα μιλά από μόνη της»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες στη μεγάλη συναυλία δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον ανυποχώρητο αγώνα των καλλιτεχνών – Πλήθος τραγουδιστών ένωσαν τη φωνές και τις δυνάμεις τους για να σταλεί το μήνυμα: «Μαζί και δυνατοί. Συνεχίζουμε τον ανυποχώρητο αγώνα»!

Κατακλύστηκε η Πανεπιστημίου από χιλιάδες ανθρώπους στη μεγάλη συναυλία και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον ανυποχώρητο αγώνα των καλλιτεχνών.

Η πολύωρη συναυλία συνεχίζεται από τις 4 το απόγευμα απέναντι από το θέατρο «Ρεξ» και πλήθος τραγουδιστών ένωσαν τη φωνές και τις δυνάμεις τους για να σταλεί το μήνυμα «μαζί και δυνατοί. Συνεχίζουμε τον ανυποχώρητο αγώνα».

«Σήμερα η εικόνα μιλά από μόνη της», τόνισε η Νατάσσα Μποφίλιου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών και πρόσθεσε ακόμα «καλή δύναμη! Αλληλεγγύη στα αδέρφια μας σε Τουρκία και Συρία».

Η μεγάλη συναυλία είναι συνέχεια ενός μεγάλου κινήματος που έβαλε στο επίκεντρο τις ανάγκες μας για Δημόσια Καλλιτεχνική Εκπαίδευση είπε ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Στη μεγάλη συναυλία στήριξης του αγώνα των καλλιτεχνών παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαιρετισμός εκφωνήθηκε εκ μέρους της κατάληψης του Θεάτρου REX, χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, ο Σπύρος Μαρίνης, γενικός γραμματέας της ΔΟΕ ο οποίος κατήγγειλε από το βήμα την απαράδεκτη καταστολή της κυβέρνησης απέναντι σε εκπαιδευτικά σωματεία έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Επίσης χαιρέτισαν ο Σοφιανός Τασιρίδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Χορού Θεάτρου Κινηματογράφου, η Κωνσταντίνα Κατσάρη, πρόεδρος του 15μλούς του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, ο Γιάννης Δάρας, εκ μέρους των εργαζομένων της ΕΡΤ, η Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Επίσης, διαβάστηκαν και ακούστηκαν ηχητικά μηνύματα συμπαράστασης του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Φοίβου Δεληβοριά, της Δήμητρας Γαλάνη. Με πολλά χειροκροτήματα έγινε δεκτό και το αγωνιστικό μήνυμα που απέστειλε στη συναυλία και το τούρκικο μουσικό συγκρότημα από το Κέντρο Ναζίμ Χικμέτ της Τουρκίας.

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Aris Oikonomou/ SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: