«Σφιχτές γροθιές που το φόβο λυγίσανε…»* | «Ακούστηκε» μέχρι τη Γάζα το ατέλειωτο ποτάμι καταδίκης της ισραηλινής βαρβαρότητας και αλληλεγγύης στον Λαό της Παλαιστίνης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την καταδίκη τους για τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα και τη στήριξή τους στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό εξέφρασαν χιλιάδες άνθρωποι που συμμετείχαν σήμερα στο μεγάλο συλλαλητήριο και τη συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς

Την καταδίκη τους για τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα και τη στήριξή τους στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό εξεφρασαν χιλιάδες άνθρωποι που συμμετείχαν σήμερα στο μεγάλο συλλαλητήριο και την συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς.

Απαίτησαν να τερματιστεί η σφαγή του λαού στη Γάζα και να σταματήσει  η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης το μακελειό. Χιλιάδες λαού και νεολαίας, εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους, με τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς τους διαδήλωσαν για να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα, για να αναγνωριστεί παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Τα σωματεία και οι φορείς κάλεσαν στη συναυλία για «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα». Μαζί με τους: Ρίτα Αντωνοπούλου, «Ρεβάνς», KollektivA, «Κοινοί Θνητοί», «Υπεραστικοί», Magic de Spell, Διονύση Τσακνή, «Ρωμιοσύνη».

Ακολούθησε πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

Αναλυτικά στο πλούσιο ρεπορτάζ του πόρταλ 902.gr :

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: