Σε αμόκ ο Τζήμερος καλώντας μπάτσους κατά του Πρωτούλη: “Είσαι σταλινοφασίστας”

“Είσαι ναζί με κοστούμι”, απάντησε ο εκλεγμένος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική, με το φασιστοειδές να καλεί σε βοήθεια την ΕΛΑΣ επειδή έπεσε πάνω του λίγος καφές.

Τη βοήθεια της ΕΛΑΣ ζήτησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος φασίστας Θάνος Τζήμερος, όταν ο εκλεγμένος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής Γιάννης Πρωτούλης δεν άφησε αναπάντητο ένα από τα αντικομμουνιστικά σόου στα οποία επιδίδεται τακτικά ο επίδοξος διάδοχος των ναζί τραμπούκων της Χρυσής Αυγής.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Τζήμερος, στη διάρκεια συζήτησης για την παράταση των εμπορικών ωραρίων στο Αιγάλεω, άρχισε να ασχημονεί από μικροφώνου επί προσωπικού ενάντια στον Πρωτούλη, ως “σταλινοφασίστα”, “άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οχετός αυτός εκτοξεύεται κατά του κομμουνιστή περιφερειακού συμβούλου από τον επαγγελματία αφισοσχιστή, αυτή τη φορά όμως ο Πρωτούλης αποφάσισε να δώσει την αρμόζουσα απάντηση στο πολιτικό καθίζημα με τα οχτώ γράμματα. Τον αποκάλεσε, “ναζί με κοστούμι”, “ξεφτίλα”, “επαγγελματία ρουφιάνο” και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες». Χαρακτηρισμοί σχεδόν ευγενικοί θα λέγαμε και που σίγουρα δεν αποδίδουν το μέγεθος της πολιτικής αλητείας με πόδια που είχε απέναντί του.

Στη συνέχεια ο Πρωτούλης έσπρωξε ένα φλιτζάνι με καφέ μπροστά από τον Τζήμερο, με αποτέλεσμα να λερωθεί το κοστούμι του ναζί με καφέ. Όπως κι άλλες φορές όταν βρίσκεται μπροστά στα δύσκολα, ο Τζήμερος προσέφυγε στην αστυνομία, καλώντας το 100, που προφανώς δεν είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να μπουκάρει στο περιφερειακό συμβούλιο για ένα λεκέ από καφέ.

Σε λογική ίσων αποστάσεων, ο πρόεδρος του περιφερειακού  συμβουλίου Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου, από τη μια παρότρυναν τον μαινόμενο τραμπούκο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου, από την άλλη τον συμβούλευαν να κάνει μήνυση στο Γιάννη Πρωτούλη. Το σκεπτικό τους ήταν ότι δεν είναι πρέπον να συλλάβει η αστυνομία εκλεγμένους με χειροπέδες, δείχνοντας πως τους απασχολεί το φαίνεσθαι και όχι η ουσία.

Εντέλει οι αστυνομικοί, που κατά τα φαινόμενα ήταν έτοιμοι να ικανοποιήσουν το αίτημα του φασίστα με πολιτικά, έλαβαν εντολή αποχώρησης, με τη διαβεβαίωση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός. Το επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: