Προβοκάτσια ολκής από το σάιτ του Μπογδάνου κατά του ΚΚΕ και του Δ. Κουτσούμπα

To meaculpa.gr εμφανίζει συκοφαντικά το Δ. Κουτσούμπα να λέει πως “δεν μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους ο κορονοϊός”, όταν στην πραγματικότητα αναφερόταν απλά στη διαβόητη πια δήλωση του Χρυσοχοΐδη για τους αστυνομικούς που συνωστίστηκαν στο Πολυτεχνείο.

Δεν είναι να απορεί κανείς που το σάιτ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι του ίδιου φυράματος με τον ιδιοκτήτη του. Παρόλα αυτά, ο συνδυασμός θράσους, ψέματος και συκοφαντίας στην ανάρτηση του meaculpa.gr με αφορμή την τοποθέτηση του Δ. Κουτσούμπα στη βουλή για τον προϋπολογισμό αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια γιατί το ξύσιμο του πάτου έχει ισχυρό ανταγωνισμό κι είναι δύσκολο να διακριθεί κανείς στο σπορ.

Η ιστοσελίδα του γνωστού εθνικού μας μηνυτή αποδίδει άκρως προβοκατόρικα την έκφρασε “Δεν κολλάει ο ιός στους εξωτερικούς χώρους” στο γγ του ΚΚΕ. Είναι προφανές πως πόνταραν στο ότι το κοινό στο οποίο απευθύνονται δε θα έμπαινε στον κόπο να διαβάσει την ομιλία του Κουτσούμπα, για να καταλάβει ότι η φράση αναφέρεται φυσικά στο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον τραγελαφικό ισχυρισμό του ότι το θέαμα αστυνομικών χωρίς μάσκες ακόμα και να τρωγοπίνουν ο ένας πάνω στον άλλον τη μέρα του Πολυτεχνείου δεν είχε καμία σημασία, αφού, ο “ιός δε μεταδίδεται στην ατμόσφαιρα”. Αλήθεια, δε γνωρίζουν στο meaculpa.gr τι υποστήριξε ο υπουργός Προ.πο της κυβέρνησης τους; Σαφώς και δεν υπάρχει το ελαφρυντικό της άγνοιας, ενώ ούτε και η ανόθευτη βλακεία που αναβλύζει από τον τίτλο μπορεί να ληφθεί υπόψη και φυσικά τίποτε από τα παραπάνω δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται προβοκάτσια, ταιριαστές με το πολιτικό ήθος και ύφος όσων φαντασιώνονται εαυτούς ως θεμελιωτές της alt right στην Ελλάδα.

https://twitter.com/acrobat1917/status/1338876396622503939

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: