ΠΑΜΕ: “Οι αρχές αποκλείουν με περίσσιο ζήλο για τη ΔΕΘ μια απόσταση 6,5 χλμ! – Δεν θα τους περάσει!”

Οι αρχές της πόλης, με περίσσιο ζήλο, ήδη αποκλείουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Βαρδάρη μέχρι τη Μπότσαρη, μια απόσταση δηλαδή 6,5 χιλιομέτρων!

Καταγγελία του Γραφείου Τύπου του ΠΑΜΕ

«Οι αρχές της πόλης, με περίσσιο ζήλο, ήδη αποκλείουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Βαρδάρη μέχρι τη Μπότσαρη, μια απόσταση δηλαδή 6,5 χιλιομέτρων!!!! Έτσι αξιοποιούν τη βολική αντιπαράθεση που έχουν στήσει τις τελευταίες μέρες με διάφορες ανορθολογικές δυνάμεις.

Η συνέπεια είναι να εμποδιστεί ο κόσμος, οι εργαζόμενοι να κατέβουν στο απογευματινό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΧΑΝΘ. Η επιδίωξη προφανώς είναι να πλήξουν τη μαζικότητα και τη δυναμική μιας διαμαρτυρίας και μιας κινητοποίησης που έτσι κι αλλιώς φοβούνται. Εχθρός λαός, αυτό είναι το δόγμα τους.

Δεν θα τους περάσει.

Το απογευματινό συλλαλητήριο στις 6 μ.μ., στην πλατεία ΧΑΝΘ, θα είναι μαζικό, η φωνή των εργαζομένων και η αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική θα ακουστεί δυνατά και καθαρά, όσο κι αν προσπαθήσουν να την πνίξουν. Εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή του κόσμου!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: