Ο Σεραφείμ ξαναχτυπά: Οι πυρκαγιές είναι κάθαρση για την ύβρη της ομοφυλοφιλίας

Εσείς γνωρίζατε ότι οι πυρκαγιές είναι κάθαρση για την ύβρη της αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα;

Η χριστιανική αγάπη προς τους αλλήλους δε χωρά αυτούς που δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη φύση και χρησιμοποιούν αυτό το γνώρισμα για να… ανέλθουν επαγγελματικά και πολιτικά. Αν όμως οι κυβερνώντες αναγνωρίζουν την ομοφυλοφιλία ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, ανατρέποντας την ανθρώπινη οντολογία-φυσιολογία, θα επέλθει η θεία κάθαρση στην ύβρη τους και αυτό ακριβώς συνέβη με τις πυρκαγιές στη χώρα μας.

Όλη η αλήθεια για τον σκοταδισμό ως κυρίαρχο ρεύμα στη χώρα μας συμπυκνώνεται στο παρακάτω “κήρυγμα αγάπης” του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλου.

«Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ἀνθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και την θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και την θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ήδη την έλαβαν».

Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ! όπως θα έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: