Ο νεοναζί “Μύθος” και ο “τενόρος του μίσους” – O Δαναός προβάλλει ντοκιμαντέρ για ένα νεοναζί Ουκρανό του Δεξιού Τομέα

Το ντοκιμαντέρ “Myth” με την αιγίδα της ουκρανικής πρεσβείας, έρχεται να τιμήσει τη μνήμη του νεοναζί ήρωα του “Δεξιού Τομέα”, με τον κινηματογράφο Δαναό να αποφασίζει να το φιλοξενήσει στην αίθουσά του, ενώ παράλληλα υπάρχει κάλεσμα για μποϊκοτάζ και αντιφασιστική συγκέντρωση στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Ο κινηματογράφος Δαναός ανακοίνωσε πως θα υποδεχθεί την πρεσβεία της Ουκρανίας, για την προβολή ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στο Βασίλι Σλίπακ, γνωστό και ως “τενόρο του μίσους”, με το ψευδώνυμο Myth. Ο Β. Σλίπακ εγκατέλειψε την καριέρα του ως τραγουδιστής της όπερας, για να πολεμήσει στο Ντονμπάς μέσα από τις γραμμές των νεοναζί του “Δεξιού Τομέα”, και τελικά να σκοτωθεί σε μια μάχη από τους μαχητές της Ανατολικής Ουκρανίας.

Το ντοκιμαντέρ “Myth” με την αιγίδα της ουκρανικής πρεσβείας, έρχεται να τιμήσει τη μνήμη του νεοναζί ήρωα του “Δεξιού Τομέα”, με τον κινηματογράφο Δαναό να αποφασίζει να το φιλοξενήσει στην αίθουσά του. Η προβολή είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 6, ενώ παράλληλα υπάρχει κάλεσμα για μποϊκοτάζ της αίθουσας και αντιφασιστική συγκέντρωση στη Λεωφόρο Κηφισίας, έξω από τον κινηματογράφο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: