Ο Μπογδάνος σπάει (πασχαλινά) αυγά και ξεκινά σταυροφορία κατά του ΠΟΥ

Η χρήση πασχαλινών αυγών στη θέση του χριστιανικού σταυρού εξόργισε το γαλάζιο βουλευτή, που εξαπέλυσε δριμεία διαδικτυακή επίθεση ενάντια στην προσπάθεια του ΠΟΥ να αλλοιώσει τα ιερά και τα όσια της θρησκείας μας.

Είναι δύσκολο να επιτύχεις την μετακένωση της alt-right στην Ελλάδα, καθώς ανάμεσα στις προϋποθέσεις είναι να δώσεις έναν πιο διεθνή χαρακτήρα στις παρεμβάσεις σου, ξιφουλκώντας όχι μόνο κατά των εγχώριων πολεμίων του έθνους και τους πίστεως, αλλά και ενάντια σε ολετήρες παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όμως νιώθει up-to-the-task στην τοποθεσία τουίτερ, ξεσπαθώνοντας ενάντια στο γνωστό οργανισμό αθέων θολοκουλτουριάρηδων που πλασάρεται ως Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Aφορμή μια ανάρτηση του ΠΟΥ που απεικονίζει άτομα διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων μπροστά σε ένα λάπτοπ, με το μήνυμα “Σκέψου το να πάρεις μέρος σε θρησκευτικές και κοινωνικές εορτές ψηφιακά, ή μόνο με τους ανθρώπους που ζεις μαζί. Αυτές είναι οι ασφαλέστερες επιλογής καθώς ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες διάδοσης του ιού”. Γύρω-γύρω εμφανίζονται σύμβολα που παραπέμπουν στο ισλάμ, τον ιουδαϊσμό και το χριστιανισμό, έχοντας κατά νου ότι αυτές οι θρησκείες είχαν ή θα έχουν το επόμενο διάσημα σημαντικές θρησκευτικές εορτές, όπως το Πάσχα (χριστιανικό και εβραϊκό) και το Ραμαζάνι. Μόνο που ο γραφίστας που επελέγη για το σχεδιασμό του μηνύματος έκανε το θανάσιμο σφάλμα να περιλάβει κι ένα βαμμένο αυγό για να παραπέμπει στο χριστιανισμό, χωρίς να υπολογίζει στο ιερό μένος του Έλληνα κυβερνητικού βουλευτή. Ο οποίος αμέσως αντελήφθη το σατανικό και αντίχριστο σχέδιο που ύπουλα εξυφαίνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, καταγγέλλοντας τη στην ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη, με ανάρτηση στα αγγλικά και τα ελληνικά:

Θα προσθέταμε ότι η προσβολή στους χριστιανούς γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην εικόνα υπάρχει και μία γάτα, η οποία ήταν το αγαπημένο ζώο του προφήτη Μωάμεθ και ως γνωστόν χαίρει ως σήμερα μεγάλης εκτίμησης στο μουσουλμανικό κόσμο.

Έχουμε όμως μια μικρή μόνο ένσταση ως προς τη θέση των πασχαλινών αυγών στο χριστιανισμό. Μπορεί πράγματι να μην συναγωνίζονται το σταυρό σε σημασία, αποτελούν όμως ένα ακόμα παγανιστικό έθιμο που με επιτυχία εγκολπώθηκε η ορθοδοξία μας, μετατρέποντάς τα αυγά από σύμβολο γονιμότητας σε σύμβολο του μαρτυρίου του Κυρίου, εξού και το κόκκινο χρώμα για το αίμα του Ιησού. Όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά το ekklisiaonline.gr, που ακόμα και ο Μπογδάνος θα δεχόταν ότι δεν αποτελεί όργανο του εξαποδώ.

Ελπίζουμε πάντως ο ίδιος να συνεχίσει την επαγρύπνησή του ενάντια σε όσους υπονομεύουν την χριστιανική πίστη, με έμφαση φυσικά τα παντελώς αλλοτριωμένα Χριστούγεννα, γεμάτα ειδωλολατρικές και ξενόφερτες συνήθειες, όπως έλατα, ταράνδους και παχουλούς Σάντα Κλάους που σφετερίζονται το ρόλο της ασκητικής μορφής του Βασιλείου του Μεγάλου από την Καισαρεία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: