Ο αγώνας συνεχίζεται, για να σπάσουν τα δεσμά της εκμετάλλευσης, ως τη νίκη! – Χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα, στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τους ηρωικούς αγώνες του εργατικού κινήματος στην ασίγαστη πάλη με το κεφάλαιο τίμησαν οι εργαζόμενοι της Αθήνας, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Συμμετείχε αντιπροσωπεία Γάλλων εργατών

Τους ηρωικούς αγώνες του εργατικού κινήματος στην ασίγαστη πάλη με το κεφάλαιο τίμησαν οι εργαζόμενοι της Αθήνας, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Τίμησαν τους χιλιάδες νεκρούς της εργατικής τάξης, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για να σπάσουν τα δεσμά της εκμετάλλευσης, ως τη νίκη. Γιατί το 2023 υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με μειωμένο ωράριο και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Για μισθούς, συντάξεις και σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνονται στο ύψος των αναγκών των εργαζομένων.

Στην απεργιακή συγκέντρωση παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας.

Ακόμα στη συγκέντρωση συμμετείχε αντιπροσωπεία Γάλλων εργατών, που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκείς κινητοποιήσεις για να αποκρουστεί το αντεργατικό – αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μακρόν

Αναλυτικά στο πλούσιο ρεπορτάζ του πόρταλ 902.gr :

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: