Ντροπή και αίσχος! Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν την Ι. Κολοβού και χτύπησαν τους διαδηλωτές στου Ζωγράφου (BINTEO)

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να βγάλουν από το σπίτι της τη χαμηλοσυνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού – Κανένας μόνος – παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός! Εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός σε βάρος λαϊκής κατοικίας

Ντροπή και αίσχος!

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να βγάλουν από το σπίτι της τη χαμηλοσυνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού, όπως φαίνεται στο video του 902.gr.

«Φυσούνα, φυσούνα» φωνάζουν οι αστυνομικοί και ρίχνουν χημικά απέναντι στους διαδηλωτές, ενώ στην κυριολεξία τραβολογούν την Ι. Κολοβού και τον γιο της για να τους συλλάβουν.

*

Νέα κινητοποίηση σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην οδό Αβύδου 146 στου Ζωγράφου έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού διοργανώνουν Σωματεία και φορείς.

Αυτή την ώρα συνεχίζεται η διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, καθώς η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της έχουν συλληφθεί, μετά από μήνυση του ιδιοκτήτη.

Στο πλευρό της ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου, με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Καραβίδα και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται ακόμη πλήθος συνδικάτων και φορέων.

«Κανένας μόνος – παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», το σύνθημα που κυριαρχεί.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: