Ναι, αλλά δεν την τεμάχισε! Δεν του το επέτρεπε η συγκρότησή του – Νέο ιστορικό χαμηλό από ΣΚΑΪ και Ι. Μάνδρου για τον δολοφόνο πιλότο

Το πάθος των δημοσιογράφων για την υπεράσπιση του δολοφόνου πιλότου, ξεπερνά σε ζήλο και την επίσημη υπεράσπισή του: “Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Αυτός το μπόρεσε αυτό, δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει το πτώμα. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα…”

Η συστηματική προσπάθεια των κυρίαρχων ΜΜΕ να φιλοτεχνήσουν το προφίλ του δολοφόνου που σκότωσε τη γυναίκα του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Τη σκυτάλη σε αυτή την “ειδική αποστολή” πήρε η Ιωάννα Μάνδρου, με τη συνδρομή του Δημήτρη Οικονόμου, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Η Μάνδρου ανέφερε την περίπτωση του Φραντζή που είχε τεμαχίσει το πτώμα της γυναίκας που σκότωσε κι έκανε μια ανόητη σύγκριση, λέγοντας πως ο πιλότος δεν το μπόρεσε αυτό, γιατί δεν του το επέτρεπε η συγκρότηση της προσωπικότητάς του και “δεν είναι για αίματα”…!!

Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Αυτός το μπόρεσε αυτό, δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει το πτώμα. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα…

Ας σημειωθεί ότι παρά την ομολογία του δολοφόνου, η Μάνδρου αναφέρεται σε αυτόν ως “ο φερόμενος δράστης”, σα να μην έχει αποδειχθεί η ενοχή του!

Ο οικοδεσπότης, Δ. Οικονόμου, μάλιστα ενέκρινε και επαύξησε, λέγοντας πως αντιθέτως, ο γυναικοκτόνος πιλότος προσπάθησε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, να επαναφέρει τη γυναίκα του, κάτι που πιστοποιεί όπως φαίνεται τη συγκρότησή του:

Ίσα-ίσα, λέει ο ίδιος ότι προσπάθησε να την επαναφέρει…

Το γεγονός ότι ο… “συγκροτημένος πιλότος” προσπάθησε να σκηνοθετήσει μια ληστεία, για να ρίξει αλλού την ενοχή του -κατά συνέπεια, δεν κολλούσε να υπάρχει ένα τεμαχισμένο πτώμα- είναι μια μικρή λεπτομέρεια, που δε φαίνεται να απασχολεί τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και δεν τους εμποδίζει να εκστομίζουν παράλογες και ανατριχιαστικές ανοησίες, που ούτε καν η υπεράσπιση του δολοφόνου δε θα τολμούσε να προβάλει ως επιχειρήματα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: