Να γυρίσουν οι φασίστες πίσω στις τρύπες τους – Θρασύδειλη επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Οι Νεοναζί βγαίνουν παγανιά και στοχοποιούν τους κομμουνιστές. Αλλά ο λαός μπορεί να τους κάνει να γυρίσουν στις τρύπες τους.

Χτυπάνε τη νύχτα σαν μπράβοι, γιατί εκεί βρίσκονται στο στοιχείο τους: στη μαύρη αντίδραση και τον υπόκοσμο, μακριά από μαζική πολιτική δράση. Γελιούνται όμως αν πιστεύουν πως μπορούν να πτοήσουν τους κομμουνιστές με τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας μέλη του ΚΚΕ έκαναν προεκλογική αφισοκόλληση στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Δυτική Θεσσαλονίκη για την αυριανή πολιτική συγκέντρωση του κομματος και δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από φασιστοειδή της περιοχής, ιερολοχίτες και χρυσαυγίτες, που βρίσκονταν στο στέκι τους. Οι νεοναζί επιτέθηκαν στους κομμουνιστές στην πλατεία Δημοκρατίας -για τον ιδιαίτερο συμβολισμό του πράγματος- και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά υπό τις αποδοκιμασίες των περαστικών και των περίοικων.

Οι ΚΟ του Δημου Αμπελοκήπων Μενεμένης του ΚΚΕ σημειώνουν πως αυτή η επίθεση μόνο τυχαία δεν είναι καθώς έρχεται ως συνέχεια άλλων αντίστοιχων περιστατικών. Σχολιάζουν πως οι υμνητές του Χιτλερ και τα τσιράκια των αφεντικών είναι βαθιά γελασμενοι αν νομίζουν πως έτσι θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Καλούν τον κόσμο να απομονώσει τους φασίστες για να μη βρίσκουν μέρος να σταθούν και να ενισχύσει το ΚΚΕ για να γυρίσουν στις τρύπες τους, μαυρίζοντας όσους τους φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους. Και οργανώνουν σήμερα το απόγευμα μαζική και μαχητική αντιφασιστική συγκέντρωση στην περιοχή, πέρα από την αυριανή πολιτική εκδήλωση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: