Μπ. Παπαδημητρίου: “Αν είναι μπαχαλάκηδες, μπορείς να τους ξεβρακώσεις…” – Χ. Σπίρτζης: “Αδικείστε που δεν είστε στέλεχος σε σταλινικό καθεστώς…”

Τα λένε και μόνοι τους και φροντίζουν για το δικό τους πολιτικό ξεβράκωμα…

Όποιος πιστεύει πως τα καθημερινά περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας είναι τυχαία, μεμονωμένα και δε συνδέονται με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία της χώρας, μπορεί να δει το παρακάτω απόσπασμα, όπου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, δείχνει το μεγαλείο της φιλελεύθερης σκέψης του και παρουσιάζεται ως υπέρτατος προστάτης της ελευθερίας έκφρασης.

Αν κάποιος είναι μπαχαλάκιας, εμποδίζει την ελευθερία έκφρασης, συνεπώς μπορείς να τον ξεβρακώσεις. Αυτά για όσους είχαν πάρει στα σοβαρά την υπόθεση με τις καταγγελίες στο συνήγορο του πολίτη, που θα διασφάλιζαν την εξάλειψη τέτοιων “μεμονωμένων κρουσμάτων”.

Η “αντιπολίτευση” που του κάνει ο Σπίρτζης όμως τσακίζει κόκαλα: αδικηθήκατε που δεν είστε στέλεχος σε σταλινικό καθεστώς… Ευτυχώς που δεν του είπε ότι είμαστε και η τελευταία σοβιετική γωνιά της Ευρώπης. Τόσο αριστεροί…

Από μια άποψη, ευτυχώς τα λένε μόνοι τους και φροντίζουν για το δικό τους πολιτικό ξεβράκωμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: