Μιχάλης Σελέκος: «Ξέρουμε να παλεύουμε και να νικάμε» – Στη μάχη του β’ γύρου η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Χαϊδάρι

“Συνεχίζουμε από αύριο κιόλας σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, με το νέο ψηφοδέλτιο στο χέρι, συνεχίζουμε με τα κόκκινα γαρίφαλα του αγώνα και της ελπίδας”

Ανακουφισμένος και χαρούμενος, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Χαϊδάρι άκουσε ότι ο συνδυασμός μπαίνει στο δεύτερο γύρο.

Χρειάστηκε να προχωρήσει αρκετά η ενσωμάτωση, για να ξεκαθαρίσει ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα δώσει τη μάχη την επόμενη Κυριακή, έχοντας συγκεντρώσει παραπάνω από 27%.

Με θέρμη υποδέχτηκε ο κόσμος αυτό το αποτέλεσμα, αφού σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ αντίστοιχο ήταν και για την Περιφέρεια που στο Χαϊδάρι άγγιξε το 20%.

Παίρνοντας τον λόγο ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος, τόνισε πως «ξέρουμε να παλεύουμε και να νικάμε, αυτό κάναμε και τώρα, το ίδιο θα κάνουμε τις επόμενες μέρες, συνεχίζουμε από αύριο κιόλας σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, με το νέο ψηφοδέλτιο στο χέρι, συνεχίζουμε με τα κόκκινα γαρίφαλα του αγώνα και της ελπίδας».

Το ραντεβού για μάχη από το πρωί της Δευτέρας ανανεώθηκε υπό τον ήχο των τραγουδιών των «Κοινών Θνητών».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: